Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet które wydają fortunę na drogie perfumy które

Polecane posty

Gość gość
Autorka to biedaczka, której nie stać na dobry zapach i krytykuje osoby , które mogą sobie pozwolić!! Autirko jestes żałosna!! Ja kupuje zapachy za min 300+ i nie krytukuje nigoko kogo na to nie stac

Gość gość
Ja z autorką sie zgadzam to Snobim kupować perfumy za 500 i więcej nawiasem mówiąc jak sie spocisz to perfumiki juz nie beda takie mega

Gość wiki23123
Ja tez takich nie rozumiem... Ale te ktore wydaja troche wiecej na naprawde ładne i trwale parumy to juz tak ;)

Gość gość
A ja nie rozumiem dlaczego ludzie kuuja szynke??? Przeciez pasztetowa tez mozna sie najesc!!!

Gość gość
Ale macie problem. Ja mam.dwa drogie perfumy 300+ mam też tańsze drogeryjne za mniej niż stowe i mam takie lane niedrogie odpowiedniki i wszystkie są ok. Z avonu też są ok co niektore. Najgorsze to takie z bazaru albo biesy la rivy 100ml za dwie dychy. Można kupić tańszy zapach który jest ładny i trwały. A Chanel no 5 to klasyka choć mnie się nie podoba gdyż jest za męski wg mnie

Gość gość
Macie jakieś kompleksy? Ze albo was nie stać i chcecie wmówić komus że drogie perfumy są be albo macie takie i wszystkie inne są gorsze? Pracuje za lekko ponad najniższa krajowa zadna prestizowa praca i właśnie pachne carolina herrera good girl za ponad 300zł no i co z tego? Tych tańszych też uzywam

Gość gość
wieczorowych sukni nikt nie zaklada idąc do warzywniaka drogie perfumy sa na specjalne okazje

Gość gość
bo moje ulubioe perfumy są drogie, proste

Gość gość
12:34 Nie każdy może najeść się pasztetową. Ja nie trawię produktów zmielonych (przez kogoś). Nie jadam parówek, pasztetów, hamburgerów itp. Mięso na kotlety mielone zawsze mielę swoją maszynką. W temacie perfum: podróbki odrzucają swym zapachem.