Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kin79

Do czego sie nigdy nie przyznacie?

Polecane posty

Gość Kin79

Czy jest cos co zrobiliscie i tylko wy sami o tym wiecie? Do czego nigdy sie nie przyznacie..swojemu partnerowi,rodzinie ,przyjaciolom?

Gość gość
- że ćpałam - że się puściłam z przypadkowymi chłopakami z internetu w wieku 18 lat

Gość gość
Jak się puściłaś to miałaś orgazmy ?

Gość gość
miałam. i jeszcze do tego , że należe do KOD

Gość gość
podszyw - z jednym miałam orgazm, był bardzo fajny, chyba jedyny przy którym czułam TO COŚ, nawet nie przeszkadzalo mi ze palił papierosy jak smok, niestety z góry było wiadome ze żadnych związków nie chce i nigdy nie zechce, kontakt szybko sie urwal - z drugim było do d**y, mały chudy fiutek i tylko chciał mi minete ciagle robić jak pijawka co się przyssie i ssie - do zadnego KOD nie naleze, gardzę pisiorami i po-wcami, dla mnie to jedna i ta sama sitwa post-magdalenkowa, kaczynskie, geremki, cwele katolickie typu biskupi (każdy to bydlak), etc wystarczy poogladac dawne fotki z Magdalenki (btw super podwarszawska miejscowosc, chcialabym tam mieszkac), jak sie te łajzy obściskują, usmiechają, kaczor z geremkiem na czele

Gość gość
gdzie ich poznałaś ?nie geremka i kaczora tylko tych chłopaków

Gość gość
wole otwock albo falenice anizeli magdalenke

Gość gość
1. portal randkowy fotka.pl (ta dawna fotka, bo teraz ten portal to siedlisko spedalonych chłopaczków, prostytutek, tępych nastek i starych zboków) 2. czateria

Gość gość
dzięki,ja własnie szukam kogoś bez zobowiązań na takie uciechy,przynajmniej jedna normalnie udziela odp.

Gość gość
Falenica zle mi sie kojarzy, tam jest poprawczak dla dziewczyn, jakiś ośrodek dla imigrantów, w Górze Kalwarii kolejny ośrodek imigrancki (pełno czeczenów) Magdalenka jest bardziej kameralna, nie ma torów kolejowych. Warszawski Anin bardzo mi sie podoba, bufetowa Waltz chyba tam mieszka o ile mnie pamięc nie mylo.

Gość gość
Do tego że wchodzę na kafe.

Gość gość
Ja się wiele razy podpierałam kafeterią ale nikt nie wiedział o czym mówię :-D

Gość gość
Nie przyznam sie ze rozwiodlam sie dla mojego kochanka,obecnego partnera.

Gość gość
Nie przyznam sie ze rozwiodlam sie dla mojego kochanka,obecnego partnera.

Gość gość
Do tego że byłem przez kilka miesięcy bezdomny, zawaliłem studia i pokazałem rodzicom fejkowy dyplom, nocowałem u roznych znajomych, zdarzało się że spałem na dworcu, wyglądam porzadnie więc nigdy mnie nie wyganiali z poczekalni, tylko raz ochroniarz zapytał czy potrzebuje pomocy - 3 dni bez snu, głodny, wygladalem jak trup i zasypiałem na stojąco. Nikt o tym nie wie.