Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arek1990

spotkać fajną dziewczynę w wieku 24 29 lat ?

Polecane posty

widzę forum skierowane do kobiet .. Domyślam się nie ja jeden mam ten „problem „ ;) Mieszkam pod Warszawą stosunkowo małe miasto Praca a w pracy ci sami ludzie.. znajomi ci sami .. człowiek już ma kilka lat - teoretycznie wydaje się niegłupi i nie najbrzydszy i gdzież tu poznać fajną dziewczynę ☹ Może jakaś mądra fajna osoba znajduje się na tym forum z północnych okolic warszawy ?

Gość polikm
w dzisiejszych czasach ludzie poznają się przez internet, może spróbuj.. badoo, tinder, sympatia?

Gość gość
Ale przecież można poznać i tutaj. Autorze, napisz o sobie coś jeszcze, np. gdzie lubisz spędzać czas, czym się interesujesz. Tu pisze dużo samotnych osób i można poznać tutaj kogoś. Pozdrawiam i życzę powodzenia :).

Gość gość
Wszystkie fajne już kogoś mają

Głupio pisać ogólnie o sobie. Ktoś pomyśli desperat czy cóż to za facet, pisze w internetach .. hah przypadkowo trafiłem na te forum (a poza tym nie mam szczęścia w tej materii ;) chociaż jestem facetem który raczej podoba się kobietom.. :) ( i jest skromny wbrew pozorom i zupełnie normalny

Poza tym że jesteśmy ludźmi i oczywiście druga osoba musi się w jakiś sposób podobać wizualnie , najważniejsze jest jakim jest człowiekiem aby związek mógł przetrwać więcej niż 2 lata.Mądra dobra osoba , niekonfliktowa , uśmiechnięta nie narzekająca i też mająca marzenia do których dąży :) to raczej priorytety odnośnie tej drugiej połówki :) A cóż ja porabiam hmm studia skończone , praca w bankowości , ale średnio mnie to kręci . Myślę nad założeniem własnej działalności bo jednak w życiu trzeba być szczęśliwym a praca dla kogoś to w przyszłości rzecz absolutnie nie dla mnie . Sfery związane z spełnianiem się w pracy jednak są znaczące.. i nie myślę o pieniądzach chociaż pewnie dla wielu to jest najistotniejsze :). Człowiek zadowolony w życiu z tego co robi .. to wszystko będzie przekładać się na najbliższych. W czasie wolnym biegi, basen , i film :) Marzenia ? :) na pewno kwestie związane z moją działalnością , poznanie świata ( gdy będę wolniejszy ..żyjemy w tak przełomowych czasach łatwy transport , żal byłoby nie zwiedzić tej planety ) i oczywiście co jest najtrudniejsze ale i najistotniejsze .. :) ta fajna urocza osoba obok :)

Gość gość
Trzy lata temu byłam na ślubie koleżanki. Poznali się na badoo, chociaż mieszkali 10 km od siebie, nigdy wcześniej się nie spotkali :)

Gość gość
chciałabym spotkać takiego ogarniętego faceta jak ty.. niestety nie mieszkam w Polsce :(

Gość gość
gość dziś -"chciałabym spotkać takiego ogarniętego faceta jak ty.. niestety nie mieszkam w Polsce " x Wymieńcie maile z Autorem :) czy to takie trudne?

Gość gość
Też szukam faceta ale każdy wydaje się za mało wykształcony, zbyt biedny lub zbyt mało inteligentny :(

Gość gość
Arek1990 dziś -tu 15.48. Nikt do Ciebie się nie zgłosił Autorze? No dziewczyny- co z wami???!!! A ty się nie przejmuj- net to takie miejsce do poznania kogoś jak i każde inne :P Życzę powodzenia i pozdrawiam.

Gość gość
gość dziś Też szukam faceta ale każdy wydaje się za mało wykształcony, zbyt biedny lub zbyt mało inteligentny smutas.gif x Ty patrz kobieto na charakter, bo żaden Ci nie spasuje :P Nie ma ideałów na świecie. Co Ci po wykształconym czy bogatym jak nie będzie Cie szanował? Jeśli jest pracowity i zaradny to już połowa sukcesu ale patrz na charakter- przede wszystkim !

Gość gość
A nie może mnie szanować i być bogatym, inteligentnym facetem?

do dziś hah :) pewnie mógłby ale .. faceci wiedz nie są głupi i potrafią rozpoznać czy dziewczynie zależy na pieniądzach czy na nim.. i z tym szacunkiem różnie bywa... Jeśli ktoś zarobił pieniądze i jest "bogaty" a nie dostał ich w pakiecie od rodziców.. to często potrafi bardzo trzeźwo patrzeć na świat .. i z tym szacunkiem może być różnie.. bo czy szanowałabyś .. kochałabyś faceta jeśli wiedziałabyś że spotyka się z tobą głównie dla pieniędzy.. ? a jeśli tak.. to jak długo.. Jeśli facet jest ogarnięty i tak pieniądze się pojawią :) - ale patrząc głównie przez pryzmat pieniędzy .. z prawdziwą miłością może być ciężko ;)

Gość gość
do założyciela : heh żeby mój mąż był taki .. ale cóż .. PS wątpię aby ktoś do Ciebie napisał bo kobiety nie ufają facetom z internet-u, chciałaby poznać go „normalnie” a potem okazuję się że nie ma wokół wartościowych mężczyzn .. podaj swój e-mail może któraś się odważy

Gość gość
Arek1990, nie zrozumiałeś mnie, każdy facet wydaje mi się za słaby względem tych cech bo mam wrażenie że mi nie dorównuje.