Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gunia123love

Co mam zrobić???

Polecane posty

Ponaliśmy sie z chlopakiem na poczatku stycznia ...pisalismy ze soba do konca maja w tym czasie spotkaliśmy sie trzy razy wszystko było świetnie .. muszę zaznaczyć że mam 16 lat a on 23 ...na naszym ostatnim spotkaniu byłó bardzo romantycznie .na zakończenie randki pocałowaliśmy sie dość namiętnie ..od tamtego czasu nie romawialiśmy nie wiem co było nie tak .Zostawił mnie bez słowa wyjaśnienia ..gdy probowalam sie z nim skontaktować cały czas mówił że pracuje .Teraz od ponad tygdnia wysyła mi snapy z kolegami i wgl wczoraj dostalam snapa ze zdjeciem gdzie jest z dziewczyna nad morzem pragnę zaznaczyć ze wysłał to zdjęcie tylko do mnie i że dziewczyna ma nie cale 15 lat .Pomóżcie mi co mam zrobić ?? Walczyć i prosić o spotkanie czy odpuścić ??

Gość gość
Ja bym odpuściła .Wiem,że nie jest ci łatwo ,ale on wyraźnie jest już z inną a między wami tak naprawdę nic jeszcze nie było.

Jest mi bardzo ciężko bo nie mam żadnego wsparcia ..może to wyglądac na to że jestem zdesperowana ale czy nie należą mi sie słowa wyjaśnienia w czym ona jest lepsza ode mnie??

Gość żw24
Dla 23 latka wg mnie już 16'ka jest poniżej granicy przyzwoitości, przecież tyle się ma kończąc gimnazjum... Ale te niecałe 15... no tym to już powinny zainteresować się odpowiednie służby, poważnie, wiem że z perspektywy 16 latki nic złego się nie dzieje, ale Ty wciąż jesteś dziewczynką jakbyś o sobie nie myślała, a tamta to po prostu dziecko ;/

Gość gość
ponizej 15? zglos do prokuratury.

Gość gość
Bo faceci to świnie. Chciał się z Toba zabawić a tamta moze juz dala mu d...y wczesniej. Łatwiejszy łup. Nie zależało mu. Olej go, nic nie odpisuj, nie reaguj na snapy. Niech nie myśli ze rozpaczasz po nim podczas gdy on się dobrze bawi wyrywając nowe panienki.

Przecież ta męda dzieci bajeruje, jedyne na czym mu zależy to na wykorzystaniu Waszych młodych ciał, jedyne... Przecież o czym 23 latek ma rozmawiać z 14?

wiem że powinnam odpuśćić i właśnie to robię bo widzę żę nie ma sensu użalać sie nad sobą bo przeież nic złego nie zrobiłąm a on zachowuje sie jak niedojrzały palant a ma 23 lata .. Jeszcze jego koledzy caly was wysylaja mi zjdęcia i snapy żę caly czas przeglada moje zdjęcia i wchodzi na moje profile społecznościowe a ma tamta laskę ..nie wiem co ona w min widzi ale ja też nie oczekiwałam od niego żadnego związku ..na poczatku znajomości ustaliliśmy żę bęą to czysto przyjacielskie rekacje a pożnie wynikł ten pocaunek i nwm co mu odbiło .. Jego przyjaciel jest również moim znajmym i tamtem mu mowił że sie we mnie zakochał ale nie wie co ma robić ..teraz ten nasz wspolny znajomy powiedzial mi że on szukał byle kogo aby zastąpić sobie mnie ale czy tak zachowuje sie prawdziwy facet ?????