Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dzisiejsze kobiety mają tak wielkie giry?

Polecane posty

Gość gość

Kobiety 165 a gira rzadko kiedy mniejsza niż 38, często 39, czasem te 168-172 mają i 40, masakra :O Ładne, małe, zgrabne stopy to mój fetysz u kobiety, ale ciężko niestety taką znaleźć...

Gość gość
to przez nadmiar testosteronu

Gość gość
Może to jest kwestia równowagi w przyrodzie? Cipki męskie mają max 43stopke a kobiety się rozwijają prawidłowo 39 to standard najbardziej popularny i jest to normalny rozmiar dla kobiet a nie dla dzieci :) na szczęście mok facet ma 45 jest wysoki i męski ja sama mam 174 i stopę 39 i jest idealnie :) A ty sobie lepiej zmierz penisa może być jeszcze nie dość wykształcony

Gość gość
39 to wielkie płetwy i kobiety a nie ładne stópki

Gość gość
Ja mam 170 i mam 37, kocham swoje stopy :)

Gość gość
Hahaha zazdrosne karakany ja prdl 37 to znowu nie jest taka mała stopa a 170 to sporo jak na kobietę:D jesteś monstrum wiedziałaś o tym?

Gość gość
Mamy wielkie giry a Twój fetysz nas góffno obchodzi. Pamiętam jak w lidlu jakieś buty sportowe były (damskie do 41, męskie od 42) i dwóch niskich kolesiów mierzyło damskie buty. Tak że chyba lepiej być kobietą w normie niż facetem poniżej normy.

Gość gość
37 to jest bardzo mała stopa jak na 170 170 to raczej średni wzrost 170 to sporo jak na kobietę? to chyba masz 155 karakańcu :D ja mam 167 i wysoka się nie czuję

Gość Edziaaaaaaaa
Ja tam mam 36 w stopie, ale w ogole jestem niska

Gość gość
Kobiety, które mają duże stopy mają nadmiar testosteronu, tzw. babochłopy, nawet jeżeli zewnątrz wyglądają kobieco.

Gość gość
Co ty gadasz. Ja mam 158cm wzrostu, a rozmiar stopy 35-36.

Gość gość
16:16 bo mama ci tak powiedziała? Wielkolud z wielką stopa stfu myślisz kretynko że ty tu ustalasz normy kto jest karakanem a kto ma wielką stopę ? S********j pustaku nawet czytać ze zrozumieniem nie piszesz tam był sarkazm idiotko! I pomyśleć że te wszystkie jebniete DROBNIUTKIE z kobiecymi kształtami uważają się za siódmy cud świata a koniec końców są same jak palec i z własną głupotą zostają , większość z was tu to są wiesniary , w stolicy nie widzę żadnej ładnej dziewczyny oprócz samej siebie faceta mam od 7 lat żeby nie było a mam 25 jestem piękna i inteligentna i to słyszę od dziewczyn również, skromna również potrafię być ale nie kiedy mam do czynienia z niedowartosciowana patologia stfu

Gość gość
haha ale frustracja jakiegoś babochłopa :D

Gość gość
Co za dzieciuch :D hahaha

Gość gość
ja mam 168 i 38 więc chyba nie jest źle :P

Gość gość
Mam 1.62 no i co można powiedzieć o rozmiarach? Chyba 37.5. no ale k****a mac pytam się czemu w całej Polsce nie ma espadryli Hilfigera w rozm 37! Co to kuhwa jest kolekcja wiosna/lato 2017 i nie ma popularnego rozmiaru. Są 36, 38,39 pod jakie karakany wielkie to robią. Ani na necie ani w sklepach stacjonarnych.. co za marka, że klient pytać si czy mają sklep internetowy albo opcje nowej dostawy Nie kuhwa nie mają a na wszelkich be e butach srutach same wielgachne

Gość gość
Może dlatego że to nie jest kolekcja dla dzieci ? :)

Gość gość
stopy muszą przede wszystkim zadbane, rozmiar do 38, ale większe też są piękne

Gość gość
Debil.ko przemysl zanim zabierzesz głos. Mają dziecięce rozmiary 31,32 a potem dla dorosłych od 36 wzwyż. Szalu macicy dostalas