Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buhaha moja znajoma będzie mieć dziecko z Ukraińcem

Polecane posty

Gość gość

Ona ma 19lat on kilka lat starszy, na początku niby był przerażony a teraz taki szczęśliwy i ona też szczęśliwa buhahaha dziecko z Ukraińcem, chyba bym się na mieście nie pokazała :D Ciekawe kiedy go deportują na Ukraine :D :D

Gość gość
żal mi cię, znam kilka osób z Ukrainy, bardzo mili i pomocni ludzie, nie ma to jak uprzedzenia..

Gość gość
no i co z tego? niech sobie ma. ach te stereotypy

Gość gość
Masz szczęście autorko, że nie masz na czole wypisanego swojego prymitywizmu. Bo wtedy Twojemu mężowi strasznie wstyd by było, a tak to chociaż u Ciebie to jest ukryte...

Gość gość
ludzie z Ukrajiny są super, wystarczy spojrzeć na naszą big star Mahrine Łutchenkó, jest debestt

Gość gość
Autorka nie ma męża bo nikt takiego pierwotniaka nawet kijem nie dotknie a co dopiero rodzinę zakładać z czymś takim....

Gość gość
Poczytaj troche lub jedz do kijowa zobaczysz jak super dla Polaków

Gość gość
Polak pomiatany w UK i Niemczech czuje się świetnie kiedy może dowalić Ukraińcowi, bo to jedyna nacja nad którą może się bezkarnie pastwić. Znam paru ludzi z Ukrainy i pod względem uczciwości i uczynności biją na głowę wielu Polaków.

Gość gość
Oskarżacie mnie o stereotypy, prymityzm a same chrzanicie że mnie żaden facet nie chce itp a może ja nie chce faceta bo jestem lesbijką, co za wsiury :D

Gość gość
Kurwa dobrze ze biały.

Gość gość
dziecko bedzie ładne bo Ukraińcy maja mieszkanie genów, ciekawa, intrygująca urode. tak jak ja :) a ty sie szmato nie posraj z bólu bo tylko stać cie na przypakowanego sebe z bloków z ryjem jak typowy polaczek - nic ciekawego. ty wyglądasz jak Polska karynka. blado i niewyraźnie. wiec twoje dziecko bedzie wyglądać tak samo. nieciekawie.

Gość gość
Autorki napisz do mnie na meila , jestem Polakiem , popiszemy

Gość gość
jak z rodziny Kliczków syn, to twoje dzieci będą się go bały ;-)

Gość gość
dziecko bedzie ładne bo Ukraińcy maja mieszkanie genów, ciekawa, intrygująca urode. tak jak ja usmiech.gif a ty sie szmato nie posraj z bólu bo tylko stać cie na przypakowanego sebe z bloków z ryjem jak typowy polaczek - nic ciekawego. ty wyglądasz jak Polska karynka. blado i niewyraźnie. wiec twoje dziecko bedzie wyglądać tak samo. nieciekawie. xxx Ty łukrainko, może przejdź na swój ojczysty język a nie plamisz polski swoimi paskudnymi słowami? Autorka jest spaczona, bo sie podnieca nie wiadomo czym, ale ty tak samo, tylko w inną stronę. Właśnie przez takich łukraińcóf w polakach tyle nienawisci do tej nacji (jest oczywiście jeszcze kilka powodów i zaszłości ze strony ukraińców, ale to pomińmy bo na cholerę tu długie wywody) więc spierttalaj z łaski swojej bo nikt się tu nie chce :)

Gość gość
Dobrze, ze nie muslim to moze wpiertol dostawac nie bedzie.

Gość gość
20:01 Hahaha xD Ukrainka posługuje się językiem polskim lepiej od Ciebie durna buraczana polczyno. No i też wykazała się kulturą, jej przytyki są zabawne a ty jesteś prostą zawistną ścierą dopiero co oderwaną od pługa.

Gość gość
Hahaha xD Ukrainka posługuje się językiem polskim lepiej od Ciebie durna buraczana polczyno. No i też wykazała się kulturą, jej przytyki są zabawne a ty jesteś prostą zawistną ścierą dopiero co oderwaną od pługa. xxx Nie broń się już udając kogoś innego paskudo bo robisz z siebie jeszcze większą kretynkę. Geny nie do pozazdroszczenia, niestety. A polskim posługuję się znakomicie, więc przypierttalasz się bez sensu. Idź lepiej na ulicę klienta obsłużyć, do tego się nadajesz sądząc po atakach na polaków u których jesteś i których językiem się posługujesz tępoto.

Gość gość
Jakaś niedoj****a szmata zamieściła ten post. Chyba mieszkasz gdzieś w zabitej wsi pod lasem i świata nie widzisz. Moja kuzynka 5 lat temu wyszła za Ukraińca , mają córeczkę i jest w drugiej ciąży , pewnie będzie chłopiec. Są szczęśliwą, kochającą się rodziną. Mieszkają w Polsce, on ma już polskie obywatelstwo , jest elektrykiem i zarabia kupę kasy , ona jest księgową. Kupili działkę pod dom, będą się budować. A przy tym jest przystojnym i dowcipnym facetem , lubianym przez resztę rodziny . Obudź się autorko postu , zamiast pisać paszkwile , lepiej rozejrzyj się za chłopem , nim banda kozojebców nie zgwałci cię .

Gość gość
Zawsze mieszanie się z nimi rodziło duże kłopoty- film 'Wołyń" Smarzowskiego dobrze to obrazuje .Ciekawe że najgorsze okrucieństwa i zbrodnie były właśnie w takich mieszanych rodzinach. Wystarczy poczytać wspomnienia ludzi ze wschodu Polski.