Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki rozmiar buta u kobiety to duży?

Polecane posty

Gość gość

Waszym zdaniem?

Gość gość
Zależy od wzrostu. Ale jak dla mnie 39 to już dużo (pewnie dlatego że sama mam 37). 40 to już na bank duże.

Gość gość
Ja mam 40 (chociaż slipony pasują na mnie 39, bo 40 spadają). Nie chciałabym mniejszych bo pewnie wyglądałabym nieproporcjonalnie. A duże to 42, jak kobieta ma takie stopy to ma problem z kupieniem obuwia.

Gość gość
Kobieta w małych stopach wygląda zgrabnie, a nie "nieproporcjonalnie" ROFTL

Gość gość
39

Gość gość
Ja mam 38 i nie wydaje mi się żeby rozmiar w te czy w drugą coś zmienił;) ważny jest kształt stopy ja mam szczuplutkie zgrabne zadbane mam 173 waże 55kg a do tego jestem drobnej kości;) nie chwalę się ale na żywo nie widziałam jeszcze fajniejszej figury pupa cycek wciecie w talii dluuuuga noga i stopka 38 +twarz laleczki naturalna. Mój facet to szczęściarz po 5latach nadal to powtarza ale wkurza się na facetów bo nie możemy dosłownie nigdzie w spokoju wyjść zaraz są spojrzenia a od buractwa komentarze to chyba jest najgorsze ale w d***e to mam ;) dziewczyny też zazdrosne jedna pamiętam miała stopę 36 i wzrost coś koło 160 jak dla mnie może być nie zwracam na to uwagi jak są proporcje zachowane no i jak nie ma jakiś skrajności typu 150 a 185 u dziewczyny ale ta dziewczyna potrafiła mi mówić że mam taaaaka długa stopę jakaś pieprznieta ale zastanawialo mnie czemu ma zawsze zakryte papcie i raz się zapomniała ja patrzę a ona miała trzec***alec taaak dlugi nienaturalnie że szok naprawdę pod skalpel się nadawal dopiero miałam ubaw :)