Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24 lata i mój czas na znalezienie faceta minął.

Polecane posty

Gość gość

Do niedawna randkowałam, ale z jednymi relacja się kończyła po kilku miesiącach, a drudzy nie interesowali mnie. Teraz widzę, że spotykam samych, którzy chcą jednego ode mnie. Różnie się zachowują i różne mają sposoby, ale chodzi im o jedno. Nie mają nawet czasu by mnie w ogóle poznać. Jedni dają do zrozumienia od razu, a drudzy czekają z kilka dni i już wiadomo.To jest przykre, bo ubieram się zwyczajnie i chciałabym zwyczajnego chłopaka, ale kompletnie tacy się mną nie interesują, albo są zajęci.

Gość gość
Z życia. Z pracy, od znajomych itd...

Gość gość
Oj daj spokój. Nie wiem właśnie czy nie wolałabym, żebym nie miała tego ruchu. Ostatnio tylko aluzje i żaden nie ma ochoty by mnie poznać jako człowieka :///

Gość gość
Poza tym nie wiem czy nazwać ruchem facetów - kompletne sieroty. Widać to po zachowaniu czy ubiorze.

Gość Ja_Dyzio
bzykanie - wymyślono w tym celu aby siebie bliżej poznać w czasie bzykania ! gdy po miesiącu znajomości z facetem nie będzie bzykania to tu na forum znowu będziesz się żalić, że facet chyba jest 'gej', ponieważ nie chce się bzykać a tylko się przytula !

Gość gość
Oni nie chcą mnie poznać i bzykać. Oni tylko chcą bzykać. Jeden się lepiej maskuje, a drugi gorzej.

Gość gość
To jak wyglądasz, ze chcą cię tylko ****ać ? Pewnie masz taki wygląd zachęcający, dlatego tak postępują.

Gość gość
Pisałam, że jestem zwyczajna :/// Ubieram się jak sierota tylko sylwetkę mam w miarę. Myślę, że chodzi o to.

Gość gość
Albo to prowokacja albo masz nierówno pod sufitem.

Gość gość
Czemu niby prowokacja? Wszystko tu jest prowokacją jeśli nie sytuacja nie dzieje według waszych dobrze znanych schematów. Miałam napisać, że ubieram się jak prostytutka to byłoby ok i nie byłoby to prowokacją?

Gość gość
Nie, prowokacja jest dziwienie się że istnieje coś takiego jak pociąg seksualny, prowokacja jest też "bronienie" się przed seksem jak nastolatka.

Gość gość
mam kolegę 25 lat i myślę, że byłby zainteresowany tobą. tyle że jest prawikiem bo ma wadę serca, nigdy nie miał dziewczyny. ale on też pewnie chciałby od razu roochać, zainteresowana?? :-D

Gość gość
19:49 nie mam problemu z pociągiem seksualnym. Od tego się zaczyna, od wyglądu, ale nie wiem jak u Ciebie, ale nie musi się na tym kończyć. Pomiędzy pociągiem, a łóżkiem jest takie coś jak UWAGA poznanie się.

Gość gość
Pomiędzy pociągiem, a łóżkiem jest takie coś jak UWAGA poznanie się x nie gra wstępna wtedy się poddajesz

Gość gość
Na poznanie się trzeba UWAGA nieraz całe życie, a przynajmniej kilka miesięcy. Nikt zdrowy nie wytrzyma kilku miesięcy bez seksu, poza tym poznanie się od strony seksu też jest ważnym elementem poznawania się.

Gość prawi 114
nie mam nic do powiedzenia w tym temacie. PRóbuje zrozumieć o co ci chodzi ..Liczysz na współczucie ?

Gość gość
Tutaj trzeba napisać, że ma się twarz jak po wypadku i jest się dziewicą/prawiczkiem, bo inaczej zrozumienia nie dostaniesz :///

Gość gość
widzę że sex z facetem dla ciebie to męczarnia i unikasz go za wszelką cenę to może zainteresuj się paniami będzie delikatnie zmysłowo bez narzucania się i co najważniejsze bez konsekwencji w postaci ciąży