Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak maz wyjezdzal do pracy za granice

Polecane posty

Gość gość

Oddal mnie w opieke swojemu ojcu, nie wiem jak to mam rozumiec. Bo jego ojciec (a moj tesc chce zebym z nim szla do lozka ze ma mnie w opiece) fakt ze zawsze mi sie podobal i juz pare razy widzialam go jak wychodzil z lazienki musze nadmienic ze jeszcze mieszkamy razem w ciasnym mieszkaniu, czasami slysze jak tesciowa w nocy wrzeszczy, Nie wiem jak tomam rozumiec

Gość gość
nie rob tego jestes pewnie mloda ladna a twoj tesc z 20 lat starszy od ciebie chcialabys z kim takim uprawiac seks

Gość gość
znowu jakas prowokacja

Gość gość
Nie mysle zeby to byla jakas prowokacja bo moj zaraz po slubie jak wyjezdzal na pare dni to tez siatke szpiegowska wlaczal o czym sie przez przypadek dowiedzialam a i tak sie bzykalam z kim tylko chcialam a najczesciej to z moim szefem

Gość gość
a no to widze lubisz zdradzac ? a szef tez byl stary ile ty masz lat i czemu meza zdradzasz??`

Gość gość
to jak lubisz to co sie zastanawiasz jak ci sie tesciu podoba to mu daj

Gość gość
Daj teściowi, niech i on ma coś z życia. Nie ubędzie ci i zostanie w rodzinie.

Gość gość
dokladnie tak nie ma to jak stary z mloda

Gość gość
Mnie też dymał teść jak mąż wyjeżdżał za granicę, teściowa chyba wiedziała o wszystkim ale nic nie mówiła.

Gość gość
To nic nowego, mnie tak dyma teściu od dwóch lat.

Gość gość
Myslalam ze to ja pierwsza z tesciem sie bzykam ale nie, moj maz juz trzeci rok pracuje w Norwegi .Od poczatku z tesciami bylam na stopie kolezejskiej, czesto spotykam sie z tesciem i jest mi z tym dobrze tesciowa nie wtraca sie w nic

Gość gość
mnie to kolega obraca jak męża nie ma w domu

Gość gość
A mnie szef dyma, bardzo lubi jak męża nie ma.

Gość gość
To nigdy na samotnosc nie narzekalam zewsze opiekuna mialam przewaznie to ja wybieralam , ostatnio poznalam faceta troche starszego ale nie duzo A jest taki napalony na mnie ze ruuuchhal by mnie 24-y godz na dobe, ale tez ma czy mnie ostro przeleciec, czasami to go dwa ni w sobie czuje. Ale nie popuszczam tylko mu sie podkladam i czasami sobie sama wkladam.

Gość gość
Z mezem czule sie pozegnalam i na zastepce czekalam

Gość gość
To juz wczesciej z innym sie umowilasc na co i ile mial lat

Gość gość
Ja też się umawiam na seks jak mąż wyjeżdża tylko że nie umawiam się z jednym facetem bo nie chce się zakochać w nim.

Gość gość
Zaprosil paru swoich kolegow na gryla, impreza byla swietna tylko moj maz sie opil ze poszedl spac mna zaczeli sie interesowac jego koledzy a najwiecej mi nadskakiwal rysiek ale udawalam ze nie rozumie o co mu chodzi impreza sie skonczyla ten rysiek pomogl mi posprzatac, tak to zorganizowalam ze w nagrode mu obciaglam, gdy mu obciagalam to ujrzalam jego dyszel jaki ma, a mial duzo lepszy od mojego meza, troche dluzszy ale duzo grubszy i tym mi zaiponowal ze jak maz wyjechal to go na kawe zaprosilam. Popijajac ta kawe przerznal mnie wspaniale tylko sie skrecalam jak waz,Jeczalam z rozkoszy az glos mi sie zmienil, ale on posuwal mnie jak zeby mial sztucznego z mala przerwa dwa razy mie wydduupczyl. Od tego spotkania jest moim staly bywalcem w mojej pchizdzie jak meza nie ma w domu. Nie szukam innego bo ten mnie zawsze dobrze zaspokoi i mocno wyjjeebbiiee