Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieciolatek siostry nie umie jeszcze liczyc do 10..masakra

Polecane posty

Gość gość

Ona go niczego nie uczy i przedszkole tez z tego co widze,...nie zna tez wszystkich liter alfabetu

Gość gość
no i? może intelekt odziedziczył po cioci??? mój mając 5 lat liczył... hmmm ciężko powiedzieć do ilu, bo to zależało kiedy się znudził-czasami policzył do 40 a czasami do tysiąca. znał już wszystkie litery i potrafił czytać. do 1 klasy poszedł jako 6 latek. zdał z wyróżnieniem. I co z tego? miał w klasie 7 latkow którzy zaczynając szkole liczyli ledwo do 5 czy 6. A pod koniec pierwszej klasy mieli opanowany wymagany program. mój syn obecnie zna całą tabliczkę mnożenia, biegle mówi po polsku i angielsku. czyta lektury dla klas 5-6. I co z tego? nie umie np zawiązać sobie butów. jeździ na rowerze, na rolkach czy hulajnodze, dobrze pływa, ale Tylka porządnie nie podetrze.... no życie. każdy rozwija się swoim tempem i póki mieści się w normach to nie ma co na siłę uczyc-do 10powinno liczyć dziecko w połowie pierwszej klasy.

Gość gość
Moja czterolatka liczy do 50.zna litery ale nie umie czytac.zna dni tyvodnia i nazwy miesiecy ale tak jak ktos napisal dzieci w pierwszej klasie ucza sie liczyc

Gość gość
A piszesz nam to bo...? Liczysz na wywołanie g****oburzy, czy po prostu chcesz obrobić doopę siostrze? Weź go i naucz, jak ci tak zależy żeby umiał.

Gość gość
A moze napiszcie co potrafia wasze pieciolatki bo moze rzeczywiscie to nic dziwnego ze on nie umie jeszcze liczyc

Gość gość
gość dziś Już ja wiem, o co ci chodzi. Chciałabyś, żeby napisały, co której dzieciak potrafi. A potem niech się żrą i wyzywają, bo jedna drugiej napisze, że to niemożliwe, żeby pięcioletnie dziecko już to umiało, ta jej odpisze, "a właśnie, że umie, a twój to pewnie głupek i nic dziwnego, bo ma głupią matkę." Czyli standardowe, chamskie odzywki, które pojawiają się na tym forum, kiedy jest mowa o rozwoju dzieci. A ty się będziesz masturbować, że wywołałaś g****oburzę. Kobity, nie dajcie się podpuścić.

Gość gość
Moja córeczka ma 3 l.i liczy do 13.

Gość gość
Moja córeczka (5lat) sama twierdzi że potrafi liczyć do miliona, tylko jej się nie chce:-):-):-)

Gość gość
:-) zgadzam się:-)