Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Makijaż

Polecane posty

Gość gość

Co wy sądzicie o dzisiejszym makijażu, bo dla mnie osobiście to masakra i porażka, po co dziewczyny się tak strasznie mocno malują, wyrysowują tak mocno brwi, oczy, to wszystko jest takie sztuczne i przzez to wyglądaja jak manekiny dosłownie..

Gość gość
Zgadzam się w 100% Kiedyś to były maniery, ludzie nie zachowywali się tak wulgarnie jak teraz a w dzisiejszych czasach chodzi o tak zwany szpan...

Gość gość
DOKŁADNIE!!! Gdybyś zobaczył/a jak dziewczyny wyglądają u mnie w szkole to byś się za głowę złapał/a :( No niestetytrzeba się przygotować na to że będzie jeszcze gorzej

Gość gość
po prostu się tak nie maluj

Mi sie wydaje, ze kazdy powienien sie malowac jak sie jemu podoba. Ja jak widze blondyne z kruczoczarnymi brwiami na pol czola to tez mam ochote walnac smiechem. Sama jestem ciemna blondynka, nie wyobrazam sobie mocno na czarno zarysowac brwi, ja uzywam cieni tylko po to aby wypelnic luki miedzy wloskami. Mam zestaw z gr, eyebrow styling kit, w ktorym mam wlasnie dwa cienie, wosk i pete i to tylko przy jego pomocy stylizuje brwi, wosk nadaje ksztalt, a cienie jak mowilam-wypelniaja luki. Druga rzecz ktora mnie razi w makijazu to sztuczne rzesy, okropnie mi sie to nie podoba :/

To zależy jaką się ma twarz. Jakbym miała tak jak niektóre dziewczyny to też bym się malowała...