Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obsesja slubu i dziecka

Polecane posty

Gość gość

Mam 28 lat. Od pewnego czasu mam ogromne cisnienie dotyczace slubu, dzieci. Nie wiem skad sie to wzielo. Nagle czuje jakas presje ze to juz czas i pora, ze nie mam na co czekac bo czas ucieka. Jak patrze na znajome ktore maja mezow, dzieci, domy to czuje sie jak nieudacznik. Niestety, moj chlopak jest kompletnie niezainteresowany tematem i nie sadze by to sie zmienilo w najblizszym czasie. To dodatkowo zwiesza moja frustracje. Mial ktos tak? Skad mi sie to wzielo? To hormony?

Gość gość
Normalnie, kalendarz biologiczny. Zmień chłopaka i szukaj mężczyzny dorosłego, gotowego do założenia rodziny.

Gość gość
Up

"Zmień chłopaka i szukaj mężczyzny dorosłego, gotowego do założenia rodziny." 00 Jakby normalny mężczyzna na którego baba napada z cipą głodną rodzenia miał z entuzjazmem wpakować się w temat. Osobiście dałbym nogę z relacji gdyby się okazało, że kobieta zawarła ze mną znajomość, boo uważa mnie za dobry materiał na ojca swoich dzieci a tym bardziej jeśli te dzieci chce już. 00 @Autorka Nie popełnij tego błędu i nie odstawiaj wpadki kontrolowanej. W czasie pigułek mało kto wierzy we wpadki, a "wpadające się zostawia" bo taka akcja to ototalny barak szacunku.

Gość gość
Instynkt macierzyński i chęć stabilizacji, zupełnie normalne w tym wieku. Tylko jak wyżej, nie wpadaj na siłę, bo różnie może się skończyć.

Gość gość
a ile lat ma ten chłopak?

Gość gość
jak on nie chce stabilizacji to nic z tego nie będzie

Gość gość
On ma 34 lata, jestesmy razem 3. Ten obled przyczepil sie do mnie jakies pol roku temu. Wpadki nie planuje bo krzywde zrobilabym i sobie i temu dziecku. Nie tego chce.

Gość gość
Poza tym nie chce slubu i dziecka z byle kim. Tylko z nim. Dlatego tak mnie boli ze on unika tematu albo mowi "kiedys".