Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwowałby Was taki chłopak?

Polecane posty

Gość gość

Szczerze, nie wiem, co myśleć. Codziennie wstaje już o 5 rano i biega, po czym kąpie się, je śniadanie i idzie do pracy. Czasami także przygotowuje mi śniadanie. Pracuje do 16-17, po czym dorabia projektując dla innych - zarówno konstrukcje jak i strony internetowe. Zarabia średnio - stała pensja około 4 tysięcy + co dorobi. Niestety w soboty często też musi pracować, ale zawsze tłumaczy, że chce kupić jak najszybciej mieszkanie na własność (ma kredyt, chce spłacić wcześniej). Na wakacje jeździmy raz w roku, ale w zimę często w góry na weekend - na snowboard albo biegówki. Niby wszystko fajnie, ale coś mnie w nim denerwuje ostatnio - za bardzo chce być zorganizowany, wszystko wg planu, jest za mało spontaniczny. Na imprezy chodzimy około raz na 2 tygodnie, tylko czasami wieczorem na piwo lub do restauracji.

Gość gość
W jakim wieku jesteście?

Gość gość
28/30 lat

Gość gość
ja nie lubię takich ludzi płci obojga bez względu na wiek, sztywni, zero pozytywnej młodzieńczej energii, żyją w ''systemie'' , zapieprzają jak robociki, materialiści, tylko kasa i dorobek, ble juz lepszy przeciętny kierowca czy budowlaniec z charakterem niz taki japi wytwór koncernow XXI wieku, idealny niewolnik

Gość gość
Nie, nie denerwowałby mnie ktoś taki. Tym bardziej że ma 30 lat i to już wiek taki, żeby sobie jakieś stabilne życie zorganizować. No a to co macie, to całkiem sporo rozrywek. A jak chcesz spontan, balangi, imprezy i wypady, to bierz sie za jakiegoś młokosa albo gościa bez planu na zycie. Będzie wam dobrze, tylko pytanie kto i kiedy na te wasze rozrywki zarobi?

Gość gość helenka
oooooo..... to zapewne excel ma opanowany w jednym zgiętym kciuku:-) jak kciuk fajny to go bierz :-)))))) ale tacy są sprawni, sztywni i zdyscyplinowani - w efekcie bedzie cie n*******lał jak mu nie dotrzymasz kroku na tej sciezce zdrowia - ja to omijam zakaolem bo chuj biegać nie chem i nie muszem :-)))))PPPP, wwole sie turlac w swwoim tępie :_))) no to wał jak zwał