Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opiekun medyczny,opiekun w DPS czy opiekunka środowiskowa?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Chcę zdobyć nowy zawód i praktykę, bo z różnych powodów chcę zmienić swój obecny zawód i pracę. Proszę Was o opinie o tych zawodach. Mile widziane zdanie pracujących w tych "klimatach" :) Wszystkim trollom dziękujemy !!! Pozdro !

Gość gość
Będę wdzięczna także za opinie na który z tych zawodów wg.Was jest/będzie zapotrzebowanie? Chcę oczywiście podjąć naukę w policealnej szkole od września, dlatego niewiele czasu mi już zostało na podjęcie decyzji...:) Teraz pracuję jako asystentka stomatologiczna, ale z różnych powodów chcę zmienić zawód...

Gość gość
pytanie czy masz predyspozycje zeby myc i zmieniac pieluchy takiemu choremu,obcinac paznokcie itp,bo te wszystkie zawody sie z tym wiaza.

Gość gość
będziesz musiała myć ptaszki starym facetom, decydujesz sie?

Gość gość
Nie ma jak fachowe "doradztwo" na kafe :P Ale dziękuję, bo okazało się, że dostałam propozycję pracy w jednym z tych zawodów i decyzję podjęło samo życie :) Skoro pytałam o zawody związane z pielęgnacją ludzi chorych itp.to chyba raczej zdaję sobie sprawę w co wchodzę. P.S. Teraz "grzebię" w zębach pełnych próchnicy i innych uroczych dodatków..Nic co ludzkie już mnie nie zaskoczy :P