Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcaca przyjemnosci

trochę kasy na przyjemnosci! Jakie?

Polecane posty

Gość chcaca przyjemnosci

Witam, musze po prostu musze sobie zrobić przyjemosc! Taka, która pozwoli mi się relaksować po pracy. Od niedawna mamy ogródek - długo to było pobojowisko, ale wreszcie jest równo i coś tam zaczyna rosnąć. Na przyjemną zieleń jeszcze muszę poczekać. A marzenia o relaksie w ogrodzie są na już. Wiec proszę poradźcie mi co mogłabym zakupić/zrobić? huśtawka wisząca, basen, mini jacuzzi? Mam na to ok. 6 tys zł. Na huśtawkę to dużo, ale na jacuzzi juz niewiele. ps. śmieszne, ze prosze o rade co moge sobie sprezentować ... ale to takie rzadkie w moim życiu, ze sama nie wiem co mogę chcieć. dzieki z góry!

Gość gość
Grill z wędzarnią i hustawka plus ładne meble ogrodowe 6 tys wystarczy

Gość gość
Kratke piwa, pizze , no i yyyy. Jakis stolik i krzesla, by bylo gdzie siasc, ale plastikowych nie polecam, po pijaku!

Gość gość
Grill wymaga roboty a jak chcesz lezakowania to bujany duży ratanowy fotel albo hamak. By było ładnie kup kilka większych roślin i ustaw nawet w donicach obok strefy wypoczynku. Stolik na zimne napoje i relaks gotowy!

Gość gość
A może zamiast jacuzzi hot bania?

Gość gość
Ja bym kupiła ładne meble ogrodowe, leżaki jak lubisz (mi zawsze brak na nie kasy a byłyby zakupem nr 1). Świetne są takie jakby namioty ogrodowe, ze stelażu i woalu.

Gość chcąca przyjemności
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i rady! Fajny pomysł z większymi roślinami i wygodnymi lezakami. Grill faktycznie to bardziej prezent dla męża i wciąż głodnych synów. Mam już mały grill i może kiedyś zrobimy coś większego. Na razie szukam czegoś dla siebie, gdzie można się schować i zrelaksować. Przegladnelam ceny bani i javuzzi...ech trochę drogie!

Gość gość
wygodny leżak i mała fontanna . Szum wody bardzo relaksuje :)

Gość gość
Fontanna to też fajny pomysł

Gość gość
może jakieś leżaki i hamak? ja uwielbiam tak spędzać czas na zewnątrz :) dobra książka, pełno kwiatów i niebo, które jest tak fascynujące, że cały czas muszę wyciągać lumixa i pstrykać zdjęcia. Jak już się urządzisz, to koniecznie pokaż! :)

Gość gość
altanka, taka nieduza, gdzie moznaby siasc z ksiazka

Gość gość
Moim zdaniem nic tak nie poprawia humoru jak nowy wizerunek. :) jakiś czas temu zafundowałam sobie metamorfozę w http://cortedelsole.pl/ i jestem zachwycona efektami.