Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci unikają kobiet 25 plus ponieważ takie mają parcie na małżeństwo i bachora

Polecane posty

Gość gość

jesli juz mają kontanty z takimi to anonimowo na jedną noc, spotykanie się bez zobowiązań bez mówienia wiele o sobie

Gość gość
i dobrze że unikają,może nie mają ochoty bycia ojcami,wolą kobiety które nie chcą dzieci,poza tym nie wszyscy faceci chcą się żenić się i mieć dzieci.

Gość gość
Jeśli kobieta 25+ nie ma dzieci to prawdopodobnie nie chce ich mieć tak czy siak. Te co mają parcie na dziecko wrabiają facetów w nie gdy są w wieku 18-20 lat bo myślą że w ten sposób zatrzymają przy sobie faceta.

Gość gość
Ciekawe to wszystko, bo ja będąc 28-letnią kobieta nie chcę dzieci a trafiam na facetów, którzy chcą dzieciaka. Jeden wprost mi wygarnął, że przez to, że wprost artykułuję niechęć do posiadania przeze mnie potomstwa straciłam na atrakcyjności w jego oczach.

Gość gość
faceci chca sie zenic po 30

Gość gość
to ja najwyraźniej wyjątkiem jestem

Gość gość
nie wszyscy chca sie tak wczesnie zenic.

Gość gość
Ciekawe to wszystko, bo ja będąc 28-letnią kobieta nie chcę dzieci a trafiam na facetów, którzy chcą dzieciaka. Jeden wprost mi wygarnął, że przez to, że wprost artykułuję niechęć do posiadania przeze mnie potomstwa straciłam na atrakcyjności w jego oczach. x to po co Ci facet na stale?