Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

70% ciąż to niechciane ciąże, wpadki, kobiety wmawiają sobie że to chciane

Polecane posty

Gość gość

i kochane a to zwykła wpadka, niechciana

Gość gość
Tak jest, bo zrobiłaś badania na szeroką skalę. A rzeczywistość jest taka, że Ty wpadłaś, a teraz wmawiasz sobie, że inne też powpadały. Żałosne. Lepiej bardziej pilnuj swojego kochasia, żeby z gumki nie wyłaził i po pijaku się nie bzykaj, to wpadek nie będzie.

Gość gość
W małżeństwie ponoć wpadki nie istnieją:) Każde zbliżenie seksualne jest w celu prokreacji:)

Gość gość
Ale bzdura. Tak mogło być dawniej ale teraz przy obecnej antykoncepcji ciężko o wpadke.

Gość gość
jak cięzko skoro co druga 'wpada' 25% Polek stosuje tzw stosunek przerywany i te kretynki zje/bane uwazają ze to skuteczna ''metoda antykoncepcji'' - co za kur/wy je urodziły, chyba równie tępe Kryśki czy Bożeny :D

Gość gość
W Polsce jest jakieś 80% katolików a prezerwatywa czy tabletki są grzechem, więc nie pozostaje im nic innego jak stosunek przerywany.

Gość gość
Stosunek przerywany też jest grzechem. Jedynie stosunek zakończony w pochwie jest bezgrzeszny. Oczywiście w małżeństwie.

Gość gość
Coś w tym jest, bo wydaje mi się, że większość osób które znam wpadkę zaliczyła, jak nie przy pierwszym to kolejnym dziecku. W zasadzie wiem jedynie, że moja siostra ma dwoje świadomie zaplanowanych dzieci. Nie planowane nie znaczy jednak niechciane, pamiętajmy o tym!

Gość gość
Stosunek przerywany też jest grzechem. Jedynie stosunek zakończony w pochwie jest bezgrzeszny. Oczywiście w małżeństwie. xxxx Nawet w małżeństwie nie wolno się pobzykać z żoną jak się jeszcze nie chce mieć dzieci. "Małego" trzeba uwiązać.

Gość gość
W katolicyzmie trzeba sobie do pleców krzyż przywiązać i go nosić non stop, trzeba się umartwiać i byc nieszcześliwym biedakiem na zasiłku

Gość gość
A jak się nago z żoną przytulam, ale się w nią nie spuszczę to też mam grzech ? Stosunek jakiś był. Trochę nie chce mi się wierzyć że Bóg dał nam popęd seksualny tylko po to by nas męczyć.

Gość gość
Męczarnia to jest katolicki bełkot i stosowanie się do niego, odejdziesz od tego poczujesz się wolny.

Gość gość
Nikogo nie namawiam do odchodzenia od kościoła, pytam tylko ciągle dlatego takie drastyczne zakazy w stosunku do seksu. I ciągle nikt nie umie odpowiedzieć.

Gość gość
Taka smutna prawda :O

Gość tylko przerywany
stosunek przerywany ma lepsze efekty niż wszyskie inne metody anty, tylko gdy jest stosowany prawidłowo i używany najlepiej poza okresem płodnym a nie wylewa połowe spermy do szpary i potem dziwi że ciąża