liliankaw 0 Napisano Lipiec 31, 2017 Hej dziewczyny, co robicie z niewykorzystanymi opakowaniami tabletek antykoncepcyjnych? Sprzedajecie, oddajecie, wyrzucacie do śmietnika czy odnosicie z dobrą datą ważności do apteki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2017 i do wiezienia na 2 lata :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liliankaw 0 Napisano Lipiec 31, 2017 gość - dzięki za info Niewykorzystaną antykoncepcję odnosicie do apteki jako przeterminowane , to chyba najlepsze rozwiązanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Qnicka Napisano Lipiec 31, 2017 Nie handlowałabym, bo to przede wszystkim nielegalne. ;) Zanieś do utylizacji, większość aptek przyjmuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liliankaw 0 Napisano Sierpień 1, 2017 Dzięki :) Faktycznie przyjęli bezproblemowo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 ja tak nie zjadłam kilka pigułek vines, ale,że to były placebo, to spokojnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2017 Ja zdecydowalam sie na wkladke levosert ze wzgledu na ryzyko wystapienia u mnie zakrzepicy zylnej. Bardzo dobrze sie na niej czuje i dla mnie to super wygodna opcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach