Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężowi potrzebna jestem tylko do garów

Polecane posty

Gość gość

A żeby mnie przytulil, pocalowal, to wiecznie zmęczony :(

Gość gość
No tak ,klasyka ,już się u niego wypaliło. Zacznij dbać o siebie ,wychodzić do koleżanek i traktować go jak powietrze,zobaczysz,że to na niego podziała. Powiedz mu też ,że ty masz pełno energii i musisz ją jakoś zużytkować.Najgorzej gdy kobieta sama siebie tak zaszufladkuje,że tylko gary,sprzątanie i dzieci.

Gość gość
9:39 rada jest do bani.

Gość gość
Dzieci nie mamy, dbać w miarę dbam , i co z tego przyjdzie z roboty zje obiad postawiony pod nos i wiadomości i spanie bo zmęczony wielce :(

Gość gość
Ja uważam, że rada 9.39 jest jak najbardziej skuteczna, jeśli mąż zauważy, że kobieta ma go gdzieś, często spotyka się z koleżankami i coraz bardziej dba o swój wygląd, to poczuje się zagrożony i zmieni swoje postępowanie.

Gość gość
A jak mu mowie ze potrzebuje troche uwagi od niego przytulenia to mówi ze z nudów wymyslam :(

Gość gość
I chyba serio musze czesciej z domu wychodzic bo jakis dzik sie zrobilam ostatnio z tego wszystkiego :(

A chodzisz do pracy? Bo jeśli nie to może warto? Wtedy oboje będziecie zmęczeni. Gorzej z obiadem. Jak on nie potrafi gotowac to daj mu inne domowe zajęcie żeby w czasie gotowania się nie nudził.

Gość gość
Potrafi gotowac, a do pracy nie chodze, bo niby nie muszę :o ale prawko robię i od razu zacznę szukać jak zdam, bo fioła już dostaję w tej chałupie :o

Gość gość
Ja nie stoję przy garach bi w tygodniu jemy na mieście tylko sobota i niedziela i to nie zawsze. W niedziele lepsza restauracja wchodzi w grę. Gdybym miała co dziennie obiadek gotować, szykować, podawać, sprzątać po obiedzie, zmywać toby po miesiącu oszalała. Współczuję kobieta które muszą to robić. I jeszcze wszystko wcześniej kupić trzeba. Coś okropnego. I tak dzień w dzień.