Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dreamgold

Po jakim czasie po rozstaniu zacząć działać ?

Polecane posty

Gość dreamgold

Byłam z chłopakiem rok młodszym pół roku razem. Było cudnie można powiedzieć ze miłość od pierwszego wejrzenia, latał za mną straaasznie. Powiem szczerze na początku nie byłam zbyt zainteresowana. Na 2 spotkaniu czekał na mnie z różą. Strasznie był zakochany każdemu się chwalił ze mnie kocha jaka ja to nie jestem cudowna. Po kilku miesiącach byliśmy razem. Był odemnie rok młodszy ale nigdy nie widziałam tak dojrzałego faceta! Czułam się jak księżniczka i naprawdę go kocham bardzo mocno. Nasz związek był idealny co prawda były kłótnie ale zawsze się godziliśmy po kilku minutach. Byłam zazdrosna. Tak przyznaje się byłam zazdrosna strasznie o każda dziewczynę przy jego boku, chyba ze ją znałam i wiedziałam jaka jest. Nie podobali mi się jego koledzy, pili jarali zioło nie nie nie chciałam żeby on taki był. Nie zabroniłam mu spotykać się z nimi, tylko robić tego co oni a w zamian ja przestane palić papierosy co było dla niego nie fajne. Tak było. Po czasie i tak on to zrobił, jednorazowo ale było Wiec już wróciłam do starego nawyku, chociaż ograniczałam. Przed jego wyjazdem na kolonie przestał pisać ze mnie kocha oddalił się,przekładał spotkania dla mnie to było dziwne. Wiedziałam ze coś się dzieje. Powiedział ze ma dosc kłótni które mu robiłam z powodu zazdrości..pytałam dlaczego tak się oddalił powiedział ,,to ze mną zerwij" zrobiłam to i tak było to przez internet bo byłam tak bardzo wkurzona. Prosiłam o spotkanie. Nie chciał, albo mówił ze się spotkany dla spokoju a przed mówił ze nie da rady i tak się ciągło az sama do niego pojechałam. Płakałam jak głupia powiedział ze uczucie do mnie gaśnie. Ale mnie przytulił powiedział ze zrobimy sobie przerwę że wróci to porozmawiamy. W między czasie pisał mi ze ,,chce mnie bardzo " wysyłał piosenkę z tekstem ,,ile musiało się stać bym zrozumiał co jest ważne "Pił dużo na koloniach wrócił i znowu spotkania były przekładane. Ja później wyjechałam do rodziny w góry powiedział ze po moim powrocie. Wróciłam to usłyszałam ,,No spotkamy się i mi pogadasz" No kur ja pogadam ? Czy my pogadamy? Napisałam ze myślałam ze pogadamy co z nami a on ze co ma być :) Naprawdę miałam dosc. Płakałam jak głupia napisał ze nic do mnie nie czuje. Przecież chciałam to naprawić. Starałam się :) napisałam do jego mamy o tej sytuacji i tez chciałam się z nią pożegnać bo jednak tam chodziłam. Powiedziała ze ma za dobre serce ze mam dać mu czas, ze nie chciał się mną bawić napewno bo widziała jaki bym strasznie zakochany ze wszystko poszło na bok nawet jego pasja byłam ja, tyle rzeczy mi kupował, że ma teraz kolegów ale widzi ze z nich zostanie tylko jeden itp . Przeczytał ta rozmowę z jego mama był wściekły ! Zablokował mnie po czasie odblokował i napisał ze przeprasza ze na mnie wyjechał napisałam ze nic nie szkodzi powiedział czy my nie możemy mieć normalnego kontaktu napisała ze bym chciała ale to nie wyjdzie skoro coś do niego czuje. Później znów miał spine ze pisze o nim do NASZEJ przyjaciółki (on tez do niej pisał o nas żalił się Wiec Nwm co w tym złego). Wszystkie piosenki które polubił na yt widać publicznie i są to serio takie smutne piosenki i związane z nami. Ja nie wiem co mam robić napisałam ze jak będzie chciał normalnego kontaktu niech napisze i pa. -nie odpisał. Usunął mnie ze znajomych na fb ale nie blokował na snapie ig wszędzie, ale u koleżanek na portalach widzę ze dalej bawi się dobrze z tymi kolegami za którymi nie przepadałam i robi to co wtedy. Minęło 5 dni od kad nie pisze nic daje mu święty spokój i próbuje się czymś zająć żeby nie myśleć. Czy jeśli mnie naprawdę kochał odezwie się ? Zrozumie coś ? Chciała bym mieć z nim normalny kontakt pisać, zaprzyjaźnić się i znów do niego wrócić bo to czuje ze to była i jest milosc! Nie chce zapominać. Jak znów z nim przywrócić dobry kontakt po jakim czasie napisać co u niego żeby było wszystko dobrze. Nie mogę teraz pisać bo pisał żebym mu dała spokój a ja dalej pisałam narzucałam się Wiec teraz dobrze by było dać mu trochę spokoju, TYLKO ILE? Powiedział mamie podobno ze narazie spokój z dziewczynami teraz szkoła bo idzie do nowej i będzie miał strasznie dużo nauki, nie będę tych kolegów co teraz przy nim są. Wiem ze nie spotyka się teraz z nikim nikt mu się nie podoba. A może dodać go na fb po jakimś czasie i czekać aż sam napisze ? Dodam ze za 21 dni ma urodziny.

Gość gość
wyjazd na kolonie? kończy podstawówkę i idzie do gimnazjum?

Gość dreamgold
Idzie do szkoły średniej.