Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16ninka

Czy kostium wrzynający się w c.... jest dla Was oki

Polecane posty

Gość 16ninka

Czy lubicie jak kostium kąpielowy a dokładnie majteczki mocno wrzynają się Wam w cipkie? Kupujecie takie specjalnie czy raczej to przypadkowo? Mnie ostatnio matka objechała jak zobaczyła mnie w nowym kostiumie na basenie, majtki mocno wrzynały mi się w cipkie, jak był mokry dokładnie przylegał do krocza i łatwo było się domyśleć że nie mam włosków. Widziałam jak panowie ci starsi i młodzi patrzyli, chętnie kąpali się obok i nurkowali. Trochę się wstydziłam ale to nawet fajne było jak reagowali. Nawet w szatni panie zerkały.

Gość gość
piekna zapewne musi byc ta twoja c*****.ka

Gość gość
Ja czasem specjalnie takie kupuje. Na basenie siadam na brzegu basenu i obserwuje facetów którzy wlepjają wzrok w moje krocze.

Gość rafikk
ty mala niedobra kusiceilko. Szkoda ze nie spotkalem Cie na swojej drodze heheh. Pozdrawiam

Gość gość
A ja lubię jak lasce tak się wrzyna, to podniecające. Ostatnio tak widziałem w uniejowie. Białe obcisłe majteczki, mokre przylegały do wygolonej cipki. Usiadłem obok niej w basenie z bąbelkami i pomacałem ją po cipce. Uciekła a odchodząc moja ręką zaczepiła się o jej brzeg majtek i jak wstawała to majtki miała do połowy odchylone, zrobiła się czerwona a ja przeprosiłem. Potem jak płynołem obok niej powiedziała że nie trzeba było ściągać, bo było miło

Gość gość
"Płynołem" ja piertole :O I wszystko jasne :O