Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niski facet to jednak dziwny widok obok kobiety

Polecane posty

Gość gość

nie jestem jakas super wysoka (170cm) do tej pory spotykałam się z wyższymi chociażo te kilka cm niedawno spotkałam się z takim co jest chyba mojego wzrostu, ja przy nim w szpilkach jestem wyższa i patrzę z góry :D a na rowerze przy mnie wygladal jak na dzieciecym rowerku to nie jest męskie :P niscy faceci powinni szukać niskich kobiet

Gość gość
Prawda. Facet poniżej 185-180cm to kaleka.

Gość gość
12:02 Sam/a jesteś kaleka ! jestem facetem i mam 176 wzrostu. Nie miałem na to wpływu. Jeśli tobie to za mało to niemamy o czym gadać. Nawet jak się położę to jestem od Ciebie wyższy!

Gość gość
Bo ci zyłka peknie:D A teraz leć do sklepu kupic buty na koturnach i cylinder 🖐️

Gość gość
ayayyay g***oburza 3..2...1........

Gość gość
Nikt nie ma wpływu na wzrost,ale facet powinien szukać niższej .

Gość gość
Nie wzrost ma znaczenie, a to jakim się jest człowiekiem. Jeśli uważasz, że to kalectwo, to szczerze współczuję ciasnoty umysłowej. Pustogłowy Adonis nie ma szans.

Gość gość
Oho, kolejny 170cm gnom sie odezwal;)

Gość gość
bez nerwów, kuce ! :D :D :D

Gość gość
Ja jestem kobietą 173 mam faceta 184 ale powiem wam że wielu moich kolegów ma tak po 175-180 i jak dla mnie nie ma problemów może dlatego że i tak jestem drobna mam taka figurę a oni są dobrze zbudowani i wyglądają jak sportowcy;) wzrost to bzdura wszystko zależy od proporcji ciała a nie od tego jak ja wyglądam przy kim innym nie jestem choinka

Gość gość
Na nic wzrost, gdy jest się prostakiem i prymitywem.

Gość gość
niestety wiekszosc facetow jest taka, tzn. ponizej 180cm, a jak masz powyzej to juz jestes "nienormatywny"

Gość gość
ja mam 184 i zawsze chcialem miec mniej, przynajmniej tak 174-175 zeby nie byc ciagle wyzszym od innych :[ i miec szanse na rownego wzrostem faceta.

Gość gość
12;44 nienormatywnym? Haha :D chyba masz niskiego faceta współczuję to wielki ból:D moj ma 186 kawał faceta ja mając swoje 174 czuje się cudownie jak na wybiegu, ciągle jakaś napalona karlica próbuje wejść nam między wódkę a zakąske ale one nie wiedzą że mój ma pewien fetysz jestem nim ja !:D

Gość gość
W sumie to przemyślałam ten komentarz moj wyżej napisany i chciałam przeprosić, nie wiem po co się unioslam i zaczęłam obrażać od karlic i innych, tak sobie czasem myślę że innych agresja budzi we mnie agresję i nie jest to chęć pozbycia się kompleksów bo akurat z wyglądu naprawdę ich nie mam , ale na chamstwo nie da się inaczej reagować, ten naród jest walnięty szukają wszędzie zaczepki

Gość prawi 114
170 cm to wcale nie jesteś wysoka.. dziwny widok to facet 170 cm i kobieta 177 cm

Gość gość
Myślę, że możesz swoje zalecenia wsadzić w buty. Ty możesz nie brać niskich, nikt nie zmusza, ale w jakim celu umieszczasz takie apele w necie? Masz jakiś problem ze sobą czy co.. Różnorodność genetyczna jest akurat zdrowa. Dwoje wielkich ludz i później dzieci z tego przygarbione dwumetrowce.

Gość gość
autorka za wysoka jesteś