Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze za darmo

Polecane posty

Gość gość

Żeby otrzymać wróżba wróżba kart Tarota należy: - być osoba zdrowa psychicznie i fizycznie - Mieć minimum 20 lat (Lepiej w tych kwestiach nie kłamać) - zadawać pytania otwarte,można na każdą dziedzinę prócz zdrowia, od tego jest lekarz. Ja ewentualnie mogę doradzić zmiane lekarza itp Na zgłoszenia czekam do godziny 17. Zacznę odpowiadać wieczorem. Pozostałe prośby będą pomijane.

Gość gość
wrozbe * pisze z telefonu dlatego zrobilam blad.

Gość gość
Panna Anna 1 Czy i kiedy wyjdę za mąż? 2 Czy będę mieć dzieci? 3 Czy mogę być bogata? Nie wiem jak sformułować z tego otwarte :) ew ogólne o przyszłość

Gość gość
A jak będzie chora fizycznie to co?

Gość gość
Niby baby uważają się za mądrzejsze od facetów a jednocześnie to one latają do wróżek.

Gość gość
Jakie durne pytania, to od Ciebie zależy idiotko. Jak nie pojdzie do roboty nie bedziesz bogata, nie wyjdziesz z domu nie.poznasz faceta .. lol

Gość gość
Może ja mam faceta i pracę, tylko chciałabym wiedzieć czy nam się ułoży i czy mój poza-pracowy pomysł na biznes przyniesie efekty? Panna Anna

Gość gość
Za wróżby i tak sie placi wiec lepiej nie oytac bo.zle sie na tym wychodzi wiem z doświadczenia

Gość gość
Paulina Wrozbe miłosna poproszę :)

Gość gość
Wróżba za darmo to na darmo. Ta wróżka to pewnie jasnowidz. Doradź do jakiego lekarza poza psychiatrą jeszcze wysyłasz. Sępy już się zbiegają po darmochę.

Gość gość
Za którym razem zdam prawko? :D

Gość gość
czy pogodzę się z mężem

Gość gość
Pytania muszą być konkretne. Sama nie bede przekształcać bo możecie inaczej zrozumieć. Proszę o pytania otwarte, na inne nie stawiam kart. Nie można stawiać kart czy w ogóle mentalnie wpływać na chorą osobę. Po prostu. Łącze sie z cudzą energią i mogę przejąć cudze problemy a tamta osoba wbrew pozorom nie wyzdrowieje, tylko pogorszy sie jej stan lub nawet może umrzeć.gość dziś to nie jest mój wpis. Nie wiem po co oceniacie innych, każdy odpowiada za siebie i za to co robi. Ja zaoferowałam wrozbe i prosilam zeby osoby poczytalne się wypowiadały wiec ufam na slowo.

Gość gość
co u mnie sie zmieni? moze jest szansa na wakacyjny romans? :) pozdrawiam

Gość gość
Jest juz po 17 ale moze i mi sie uda. Co dalej z moim malzenstwem? Magda

Gość gość
czy spotkam bratnia dusze?dana

Gość gość
Jesli sie jeszcze zakapie to poprosze. Co dalej z moim malzenstwem?

Gość gość
Ja mam pytanie. Kiedy znajdę miłość?

Gość gość
Kiedy przyjdzie wróżka i odpowie na nasze pytania :(

Gość gość
Niebawem będę. :) Mozna jeszcze się wpisywać bo widzę ze jest mało próśb

Gość gość
czy moj ukochany mnie kocha? pogodzimy sie? M.

Gość gość
To ja od pytania o prawko czy zdam w miarę szybko A nie za 10 razem i jak w miłości ze mną dalej będzie . Wiola :)

Gość gość
kiedy bedzie odpowiedz?

Gość gość
Ok.22:30, najpóźniej 23.

Gość gość
17.06 jesteś bezczelna sugerując że większość tego forum jest niepoczytalna a może to z tobą jest coś nie tak co?s

Gość gość
Proszę bardzo. Przekształcam w pytania otwarte - od czego zależy moje zamążpójście, co mogę zrobić, jaka droga iść by być bogata. Anne

Gość gość
Panna Anna Byc moze zalezy od tego czy odetniesz od siebie przeszlosc lub jakas osobe.Pokazuje mi sie , ze bedziesz szczesliwa i spelniona zona, bedzie milosc, fajna relacja z przebojowym mezczyzną. Pokazała się 3 dzieci,prawdopodobnie 2 chłopców i dziewczynka,( rycerz buław, król kielichów, paź kielichów)pełna rodzina i dostatek finansowy. Bardzo ładne karty. :) Jeśli chodzi o bogactwo to widzę wyjazd, być może własny biznes za granicą. Zwróc uwage na pomysły, nawet te najbardziej 'szalone'. Od pomysłu się zaczyna. Pozdrawiam

Gość gość
gość dziś 17.06 jesteś bezczelna sugerując że większość tego forum jest niepoczytalna a może to z tobą jest coś nie tak co?s A ja uważam że ty jesteś przewrażliwiona albo masz problemy z czytaniem.

Gość gość
gość dziś Paulina Wrozbe miłosna poproszę usmiech.gif Tak ogólnie spojrzałam, wydaje mi sie ze w przeszlosci bylo zauroczenie,wymiana wiadomosci, ale byc moze to zauroczenie bylo w kims zakazanym, nieosiagalnym, czy masz dziecko ? :) Obecnie pokazuje sie wracanie do wspomnien, mile uczucia, takie sielankowe,pograzanie sie w marzeniach, zwiazek lub mozliwosc zwiazku z mezczyzna ktory lubi dominowac, typ choleryczny. To moze byc teraz, albo za chwilę- często karty sprawdzaja sie do 2 tyg; W przyszlosci widze wartosciowa relacje, bedziesz szanowana zona i matka, widac cieply dom :)

Gość gość
gość dziś Za którym razem zdam prawko? smiech.gif Pokazuje mi sie ze raczej zadnych ulg nie bedzie, moze jeszcze cos sobie poprzypominaj, nie podchodz do tego na luzie a bedzie dobrze:)