Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze za darmo

Polecane posty

Gość gość
Panna Anna dziękuje ;) mój post przeformułowany to tez Anne z 22.17 bo nie wiedzialam czy nie zadałam złe pytań ;) ciekawe do się sprawdzi, bo ja czuje ze będę miała 2 córki i będę bogata, hm. Może kogoś adoptuje? ;)

Gość gość
Czy te pytania sa od jednej osoby? gość dziś czy pogodzę się z mężem gość dziś Jest juz po 17 ale moze i mi sie uda. Co dalej z moim malzenstwem? Magda gość dziś Jesli sie jeszcze zakapie to poprosze. Co dalej z moim malzenstwem? gość dziś Ja mam pytanie. Kiedy znajdę miłość? gość dziś czy moj ukochany mnie kocha? pogodzimy sie? M.

Gość gość
gość dziś To ja od pytania o prawko czy zdam w miarę szybko A nie za 10 razem i jak w miłości ze mną dalej będzie . Wiola usmiech.gif x wyzej odpowiedź dot.prawka, prosze o konkretne pytanie w milosci

Gość gość
Chyba nikogo nie pominelam ? mozna jeszcze pytać,

Gość gość
To ja Wiola czy z obecnym partnerem sie wszystko ułoży czy już nie ma co ratowac

Gość gość nie
gość dziś czy moj ukochany mnie kocha? pogodzimy sie? M. nie sa

Gość gość
Podoba mi sie mężczyzna 17 lat starszy czy ja jemu tez?

Gość gość
gość dziś To ja Wiola czy z obecnym partnerem sie wszystko ułoży czy już nie ma co ratowac Zgłoś Pokazuje sie pokonanie kryzysu, dojdziecie do porozumienia ale nie pozwolcie by osoby 3 sie wtracaly w Wasz zwiazek, zwłaszcza pewna kobieta symbolizowana jako krolowa bulaw, czyli osoba z charyzma, przebojowa

Gość gość
czy znajde milosc swojego zycia?

Gość gość
gość dziś Podoba mi sie mężczyzna 17 lat starszy czy ja jemu tez? Myślę, że tak,są namiętne uczucia choc kontrolowane, moze nawet widziec w Tobie kandydatke na dziewczyne ale pokazuje sie tez inna kobieta. ps.zostawiajcie jakies dane albo piszcie w jednym poscie może, jak macie wiecej pytan :)

Gość gość
Hihihi

Gość gość
Co taka wesola jestes;)?

Gość gość
A co mam beczec?

Gość gość
Witam, można jeszcze zadać pytanie ???

Gość gość
Witam, mozna ale odpowiedz bedzie jutro :) Tymczasem dobranoc...czekam na zwrotne odpowiedzi

Gość gość
23.16 podpucha!

Gość gość
23.09 ja problemu z czytaniem?alez skąd.Pytanie wrozysz mi drugi tym razem szczęsliwy związek?s

Gość gość
23.16 juz jestem żoną .

Gość gość
a sylwia znowu grasuje...chorym sie nie wrozy

Gość gość
Dlaczego chorym?

Gość gość
No i widzisz nie umiesz odpowiedziec na to pytanie bo stworzyłas ten temat celowo tylko po to zeby kolejny raz mnie obrazic.Ze mną nie wygrasz nigdy bo ja jestem zupełnie zdrowa i ty ogydo dobrze o tym wiesz..a taj juz zupelnie na marginesie to nie wierze w zadne wrozby rylko w Boga i ro cie boli!s

Gość gość
To nie jest zadna wrozka to trol wpisy są ustawione a najbardziej ustawione są te idiotyczne pytania niby osob z kafe.Odpowiedzi nie są precyzyjne.

Gość gość
Sylwia to imiezapoznaj się z zasadami pisowni nieuku

Gość gość
Asia 1. Czy muszę obawiać się o swoje zdrowie ? 2. Czy znajdę dobrze płatna prace ? 3. Czy będę szczęśliwa w życiu ? 4. Czy chłopak z którym jestem teraz będzie moim mężem ?

Gość gość
ja zostalam pominieta :D gość wczoraj co u mnie sie zmieni? moze jest szansa na wakacyjny romans? usmiech.gif pozdrawiam

Gość gość
Czy pokonamy kryzys w związku z moim partnerem? Nika

Gość gość
gość wczoraj 23.16 podpucha! gość wczoraj 23.09 ja problemu z czytaniem?alez skąd.Pytanie wrozysz mi drugi tym razem szczęsliwy związek?s gość wczoraj 23.16 juz jestem żoną . gość wczoraj No i widzisz nie umiesz odpowiedziec na to pytanie bo stworzyłas ten temat celowo tylko po to zeby kolejny raz mnie obrazic.Ze mną nie wygrasz nigdy bo ja jestem zupełnie zdrowa i ty ogydo dobrze o tym wiesz..a taj juz zupelnie na marginesie to nie wierze w zadne wrozby rylko w Boga i ro cie boli!s gość wczoraj To nie jest zadna wrozka to trol wpisy są ustawione a najbardziej ustawione są te idiotyczne pytania niby osob z kafe.Odpowiedzi nie są precyzyjne. gość wczoraj Sylwia to imiezapoznaj się z zasadami pisowni nieuku x Jestem na chwile, straszna burze mamy. Po pierwsze jakie pytanie , po drugie chyba jesteś faktycznie zeschizowana na swoim punkcie, owszem kojarze cie, bo kto cie nie kojarzy, kazdy temat bierzesz do siebie, kazdy sie z ciebie tutaj smieje ale nie boj sie chorzy tak maja ze oskarzaja innych a nie widza ze to choroba. ja polecam ci wizyte u psychiatry i serio to mówię, czym predzej tym lepiej dla ciebie.Na pewno jestes taka wazna ze az temat dla Ciebie zalozylam. Prosze cie nie rozsmieszaj mnie :D Taka wierzaca jestes a o wrozbe prosisz? cos tu zaklamaniem smierdzi. dlatego tarot sie odpłaca. nie zdziw sie jak sciagniesz na siebie przeklenstwo :) z ogniem sie nie igra. Jest to moja pierwsza i ostatnia odpowiedz dla ciebie, nie bede tracic energii na dyskusje z kims tak glupim.

Gość ProszęOodpowiedz
Witam . Mam na imię Mariusz , mówią na mnie Płaszczak . Mam pytanko - ja długo będę jeszcze lizał końcówkę grubą jelita grubego złośliwego karła , bo mi się hemoroidy na języku zrobiły :-(

Gość gość
gość wczoraj Asia 1. Czy muszę obawiać się o swoje zdrowie ? 2. Czy znajdę dobrze płatna prace ? 3. Czy będę szczęśliwa w życiu ? 4. Czy chłopak z którym jestem teraz będzie moim mężem ? gość wczoraj ja zostalam pominieta smiech.gif gość wczoraj co u mnie sie zmieni? moze jest szansa na wakacyjny romans? usmiech.gif pozdrawiam gość dziś Czy pokonamy kryzys w związku z moim partnerem? Nika x odpowiem jutro :)