Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dylemat

Polecane posty

Gość gość

Proszę o wasze opinie. Mianowicie planujemy wesele. Mamy do wyboru albo salę best western premier w Krakowie na 2019 albo wesele w Domu Ludowym na wsi u mojego narzeczonego. Jemu się bardzo śpieszy i chce tą drugą opcję. Ja z kolei wolę poczekać i mieć wymarzone wesele w pięknej sali. Co byście zrobiły? odpuściły?

Gość gość
Dla mnie najważniejszy byłby związek z moim ukochanym więc wesele a tym bardziej sala byłaby bez znaczenia, dla ciebie widać blichtr jest ważniejszy od uczuć wiec....

Gość gość
To zależy co jest dla Ciebie ważne, jeśli masz później żałować, że TEN dzień nie był taki jak wymarzyłaś to lepiej poczekać :) Szukasz pomysłu na prezent? Łap --> http://www.fototrendy.pl/

Gość gość
A ja cię doskonale rozumiem bo kiedyś byłam w podobnej sytuacji. postawiłam na swoje bo wesele to najpiękniejszy dzień w życiu i po co sobie go psuć? Tutaj musi być wszystko dograne :) po drugie sala o której piszesz jest naprawdę cudowna- byłam tam raz na wesele. Teraz rozumiem cię podwójnie :)

Gość gość
Bierzcie best western premier. Tam się biją o tą salę bo bardzo duże zainteresowanie. Jedna z lepszych sal w Krakowie na większe wesele więc nie ma się co zastanawiać :)