Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety potrafia kochac

Polecane posty

Gość gość

czy sa bezuczuiowe i wyrachowane i kalkulujace Chyba nie, tylko egoistki a te co niby kochaja i tak sa wredne w sposob zakamuflowany

Gość gość
miłość to wersja limitowana. kochasz kogoś wyjątkowego dla siebie.

Gość gość
Oczywiście że potrafią, jak kobieta pokocha mężczyznę, to kocha go całego. Nawet jeśli jest impotentem, to nie sprawi że przestanie go kochać. To faceci nie potrafią, oni kochają tylko jej cipke i cycki :P kochają ją za seks.

Gość gość
Ja tam kocham brzydala i biedaka :) miłość jest ślepa

Gość gość
Lepsze pytanie czy mężczyźni potrafią kochać?Przestańcie zwalać wszystkiego na kobiety,to wy lubicie się ****ać i bawić najczęściej i iść w boczek a potem wracać i błagać o wybaczenie,takie jesteście wyrachowane bydła ;) Dobrze że baby są sukami dobrze wam,jesteście hipokrytami bawicie się na całego a potem chcecie dziecko z jakąś dziewicą od siedmiu boleści.Wasi synowie to będzie upadek dla Polski.Wam wolno a kobietom nie.Za takie poglądy jesteście chorzy i zakłamani faceci.NARA

Gość gość
Potrafią... siebie :-)

Gość więcej niż minimum
kobiety potrafią kochać ALE TYLKO ZA COŚ, z reguły dla zysków jakie mają z danego układu

Gość gość
Mężczyzni potrafią kobiety nie

Gość gość
One nawet nie wiedzą co to :-D

Gość gość
Z obecnego i poprzednich związków powiem że tak ale nie bezinteresownie i często te uczucie im słabnie i przemija.

Gość gość
Facet zawsze kocha ZA COŚ przede wszystkim za seks. Facet w przeciwieństwie do kobiety jest biologicznie niezdolny do bezinteresownej miłości. Choć interesowne kobiety też się zdarzają, ale to pojedyńcze przypadki.

Gość gość
Ja się częściej spotykalam z wyrachowanymi facetami niż kobietami , tacy którzy zenili się dla pieniędzy panny albo "bo coś tam " , często jest tak ze kobieta się poprpstu zakochuje i jest w związku , z facetami tak nie ma , faceci kochaja jedynie za seks , gotowanie , urodę , czasem kasę , u faceta miłość jako taka nie istnieje , widziałam jak wiele porządnych kobiet wiązało się z beznadziejnymi facetami ale nigdy nie widziałam żeby porządny facet był z beznadziejną dziewczyna , np lekarz plus alkoholiczka po zawodowce

Gość gość
Do 11:13 Jesteście same sobie winne nie latajcie za badboyami tylko za normalnymi mężczyznami to nigdy nie będzie problemu.

Gość gość
'bezuczuiowe i wyrachowane i kalkulujace' 3 in a row!! :D a co myslisz kobieta odda ci serce na dłoni??? żebyś ty je zjadł i wyrzygał jak ci sie znudzi :D nie rob z siebie swietego i skrzywdzonego autorze TAKIE SA PRAWA DZUNGLI :D :D :D

Gość gość
Np często widzę kobietę z klasą po studiach i słabo wykształconego faceta , w drugą stronę to nie idzie , więc to raczej faceci sa dużo bardziej interesowni niż kobiety

Gość gość
Do 11:13 Widziałem takie pary więc skończ piertolić głupoty pustaku

Gość gość
" widziałam jak wiele porządnych kobiet wiązało się z beznadziejnymi facetami ale nigdy nie widziałam żeby porządny facet był z beznadziejną dziewczyna , np lekarz plus alkoholiczka po zawodowce" o to to to !!

Gość gość
Nigdy nie spotkałem dziewczyny która by biegała za porządnych, spokojnym facetem ale wy to musicie tylko biegać za typowymi badboyami co głosną balangują i zaliczają kobiety.

Gość gość
u kobiet też miłosć nie istnieje kochają za wygląd, kasę, sex, samochód, mieszkanie, dom

Gość gość
11:17 pustaka to masz na budowie , jak nie znasz podstaw kultury to nie zabieraj głosu

Gość gość
Do 11:18 hahaha chyba jest na odwrót

Gość gość
Też znam facetów którzy od kobiety wymagają mieszkania auta i oszczędności więc nie mów ze materializm to domena kobiet

Gość gość
Wcale nie na odwrót , mąż mojej matematyczki, polonistki i dyrektorki szkoły , byli robolami. .. za to przenigdy nie widziałam dyrektora banku z dziewczyną z warzywniaka , tak więc faceci dużo bardziej patrzą na status kobiety niż ma odwrót

Gość gość
Romantyzm też wymyślili faceci. Dużo trzeba odkłamać w relacjach damsko-męskich, mity wciskane nam przez hollywood, media. Kobiety kochają za coś i za to co mogą mieć z relacji. Już się napatrzyłem w życiu, żeby mnie przekonywać że jest inaczej.

Gość gość
Brednie , ciekawe jaki bogaty facet sobie bierze dziewczynę golodoopca , ja byłam biedna i bogaci tylko na mnie patrzyli bo nie byłam brzydka ale do związku żaden nie chciał , jeden wprost powiedział ze ze mną nie może być bo nic bym do jego majątku nie wniosła , więc faceci to też potworni materialisci , warto nadmienić ze po roku ożenił się z bogatą wiesniaczka z kilkoma hektarami

Gość gość
Te wszystkie opinie o Mężczyznach i Kobietach są najczęściej bazowane na złych doświadczeniach opisanych przez ludzi w internecie. Przecież jak wszystko się dobrze układa to nie o tym nie pisz bo i poco? To jak u mnie w firmie. Na firmowym FB pojawiają się tylko negatywne opinie przez co jest zafałszowany widok całości. Bo jeżeli na 1000 zadowolonych klientów w miesiącu przypada ten jeden niezadowolony który wystawi negatywa. Prawie w ogóle nie zdarza się żeby ktokolwiek wpisał coś pozytywnego pomimo pełnego zadowolenia :P Teraz opiszę krótko moje doświadczenia jako 32 letniego Mężczyzny. Tak Kobiety potrafią kochać nie tylko kalkulując ale takich kobiet jest mniej ale jak ktoś jest cierpliwy jak ja to sobie taką spokojnie znajdzie ;-)

Gość gość
Są kobiety, które potrafią kochać i są takie osobniki płci żeńskiej, które wyzbyły się uczuć wyższych.

Gość gość
Zależy od człowieka , choć muszę powiedzieć , że ludzie biedniejsi często się kochają szczerze "za nic " , ludzie bogaci najczęściej dobierają się statusem majątkiem , rozsądkiem

Gość gość
Każdy potrafi kochać , tylko często moralność się różni u poszczególnych ludzi , teraz niestety jest coraz więcej ludzi ze słabym kręgosłupem moralnym nad czym ubolewam strasznie