Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie czemu katolicy są obłąkani?

Polecane posty

Gość gość

To takie potwory pod obroną Boga.Mówią,umoralniają i obrażają.Ciekawe czy to im wybaczy bo to też jest grzech.

Gość gość
dlatego że nie mają nic ciekawego w życiu,więc ich jedyną wartością jest WIARA , robią to bo wiedzą że nadchodzą gorsze czasy więc przykrywają się pod przykrywką katolika i dobrego patrioty;)szkoda że dobrymi ludźmi nie są i ich sprawiedliwość prędzej czy później dopadnie ignorować takich:D

Gość gość
gość dziś Otóż to ale nadal nie rozumiem tego dlaczego oni są tacy

Gość gość
gość dziś Ja jestem katoliczką co nie znaczy że mam uprawiać seks po ślubie czy pozwalać sobie na to żeby być popychadłem własnego faceta :) Nie tylko w Polsce są tacy ludzie,powiem Ci też to zauważyłam ale ignoruję takich ludzi i mam garstkę z******tych przyjaciół spróbuj znaleźć kogoś normalnego bo w dzisiejszych czasach ciężko zwłaszcza w Polsce.

Gość Czesław VII
autorze idź do diabła i do piekła!

Gość gość
Wielka mi katoliczka i jakiś ateista ... Ludzie!Pan Bóg jest jeden i wie co robi!Prawdziwy katolik pości i przez to jest dobrym człowiekiem,nie trzeba pomagać biednym itd wystarczy żyć w poście a mówić se mogę o kim chcę i tak pójdę do nieba.Żyjcie w czystości i nie grzeszcie a będzie dobrze

Gość gość
gość dziś Wielka mi katoliczka i jakiś ateista ... Ludzie!Pan Bóg jest jeden i wie co robi!Prawdziwy katolik pości i przez to jest dobrym człowiekiem,nie trzeba pomagać biednym itd wystarczy żyć w poście a mówić se mogę o kim chcę i tak pójdę do nieba.Żyjcie w czystości i nie grzeszcie a będzie dobrze xxx O takie potwory jak ty mi chodziło dno i wodorosty a nie katolik,religia ci do mózgu się wbiła idź się wyspowiadać lepiej bo cudzołożysz.

Wierza bo kazda z wiekszych Religi cos mowi o prawdzie, wszystkie Wiecej i lepiej opisuja Fenomen za ktorym Jawi sie Przejawienie Boga. Bog Przejawia sie w Swiecie dla Was , zebyscie mogli go poznac, wam tym ktorych Natura jest nie zdolna do innej formy kontaktu. Z zasady nie jestescie bo jestescie Tez Nim i nie mzoecie tego sobie uswiadomic,-.

Gość gość
To Psycho-Katole nie umieją sobie wyobrazić że nie każdy jest złą osobą jak nie wierzy w religię.Jak można tak sortować człowieka?Was za to kara gorsza spotka katolicy.

Gość gość
powiem tyle z mojej obserwacji wynika że najbardziej dobrymi ludźmi są nie wierzący albo tacy buddyści i proszę tego nie podważać,bo Ci ludzie nie wpeerdalają się w cudze życie i jak mogą pomagają sobie nawzajem,wspaniali ludzie :) A katolik w jednej ręce krzyż a w drugiej nóż w ręce schowany za plecami i nawet się z tym nie kryją :(

Gość gość
ja najczęściej widzę że to fanatyczni ateiści pokroju autora tego tematu się dopieepprzają do katolików i w ogóle do wszystkich wokół, i próbują narzucać wszystkim swoje poglądy, więc jest zupełnie odwrotnie niż ten idiota twierdzi :o

Gość gość
gość dziś Z krzyżem dobrze napisane tacy są.Dlaczego ci pobożni mówią innym co mają robić?Zachowują się na wzór muzłumanów,napierają na Nas bo myślą że robią coś dobrego.Ale powiem Wam nie robicie!Jak obgadujecie sąsiadkę a udajecie miłą,jak umoralniacie kobiety które tak samo jak mężczyźni chcą się bawić w klubie dla Was najlepiej jest nie posiadać żadnego życia towarzyskiego tylko żenić się i opiekować dziećmi i w koło to samo.Wy po prostu nie wiecie czym jest prawdziwe życie,jesteście ociężali umysłowo wy Katolicy nie każdy ale większość.Nie można być dobrym obgadując innych to jest ciężki grzech i kara Was nie minie!Dobrymi uczynkami tego nie nadrobicie.

Gość gość
gość dziś Obłudny człowiek jesteś.To katolicy mówią o normalnych ludziach że są źli,że źle robią itd.To Katolicy źle robią a wiesz chodziarz czemu?Bo są Hi PO KRY TAMI :) Za TAKIE zachowanie jest ciężka kara :) Bóg nie patrzy tylko na wiarę ale na to jak człowiek jest dla drugiego i jakie ma serce.Możesz się modlić dzień i noc ale jak pouczasz i upominasz ludzi którzy się bawią i robią NORMALNE rzeczy a nie rzeczy z 11 wieku to pamiętaj że za to nie pójdziesz do nieba.Każdy ma prawo robić to co tylko mu się zechcę a taki upominający się katolik jest obłudny i fałszywy.Nie wygra taka osoba.

Gość gość
Ja na swojej drodze spotkałam wiele osób... katolików i ateistow. Z czystym sumieniem strwierdzam ze ateisci byli lepsi. Zachowuja sie naturalnie, nie są ograniczeni przez jakies tam zasady, są szczerzy i jakos tak nie zazdroszczą innym. Żyją sobie i nikomu nie przeszkadzają a nawet pomagaja

Gość Dobry Człekk
Ja nie jestem Katolikiem i dobrze tu o Nich piszecie , to co Oni robią za spustoszenie w tym kraju to jest po prostu masakra :-/ Nie miałbym nic do nich ale że są fałszywcami i małpami to już sami sobie grabią katolskie pedzie

Gość gość
Miło mi że się ze mną zgadzacie odpowiedziałem tu gościowi gość dziś gość dziś który mądrze napisał i reszcie która no cóż nie wie chyba co piszę...Kontynuujcie ten temat ja znikam z tego bo szkoda tu z niektórymi katolikami psycholami pisać.Dobro z Wami.

Gość gość
@ gość dziś to chyba ty masz jakieś starodawne przekonania że katolicy komuś coś narzucają, znam wielu katolików którzy sami są wierzący ale nikomu nic nie narzucają i nie wtrącają się w cudze życie, przeważnie to widzę że to ateiści nie mogący pojąć wiary i Boga dossrrywają się do wierzących bo po prostu nie są w stanie ich zrozumieć i chcą za wszelką cenę pokazać że są mądrzejsi czy coś, tak jak Wy w tym temacie na przykład. Czy widziałeś np. tutaj jakieś tematy zakładane przez katolików i poniżające ateistów ? Ja nie, za to b. często widuję tematy obrażające katolików 🖐️

Gość gość
Ja się osobiście zraziłem do takich ludzi po przez to że mają kilka twarzy.Opowiedziałbym Wam ale nie po to tu wbiłem,mianowicie chcę przekazać Autorowi i obecnym tutaj że ZŁO które wyrządzają katolicy zostanie pokarane o ile Pan Bóg istnieje tego ja nie wiem ale każdy ma Prawo wierzyć ale nie każdy ma prawo osądzać jak robią to katolicy.Sam nim kiedyś byłem ale z wiekiem zauważyłem że są to ludzie nie tolerancyjni a przede wszystkim jest tu czarno białe napisane przez kilka osób są HIPOKRYTAMI i to mi się nie będzie podobać już zawsze ponieważ jest to słabe i takie no jak by to powiedzieć brzydkie zachowanie,zwłaszcza w stosunku do kobiet,nie słuchajcie ich bo są to ludzie nie do końca normalni (mowa o Katolikach) odkąd rzuciłem religię jestem lepszym człowiekiem i oczywiście szanuję Pana Boga mogę w Niego wierzyć o ile jest ale nie będę Chrześcjaninem po prostu nie wolę być dobrym człowiekiem a nie fałszywcem z krzyżem w ręku

Gość gość
gość dziś Tu jeszcze gość z 19:49 zobacz co katolicy piszą pod różnymi filmami na youtube a potem się wypowiadaj,żegnam

Jak maja nie być obłąkani?? skoro każdemu Raj jest przeznaczony? Zycie i Raj. Nembutsu takie jest. Deva Brahman Spi w Sobie. Swiat ze Snu tworzy Wasza rzeczywistość To dokladnie co Powstanie Iluzji Uwarunkowanej duszy w której jest i ta ktorej w niej jest Atman Deva. Sobie Uswiadomoic musi Zwiazek z Najwyższym Sobą ktory jest Dzieckiem Diabla... bo jest soba, zamiast Byc Bezosobowym Brahmanem Deva wszakże Nim jesteście. :o Realizujac Brahma Deve, co nie? demony? Wszystko w co wierzymy to bzdury. poza tym co jest. Jest Nim Brahma Deva. i wszystko co sobie dopowiecie jest tylkoNiezrozumieniem Absolutu.

wiecie w tym swiecie sie narodzil Deve Brahman, samo zrodzony, ktory pochodzi z nie tego swiata, nie nalezy do zadnego ze światów a jednak jest Zycie w Jego Swiecie. dziwne.. nie czaje po co to wszystko...:o

Gość gość
A innych religii i ich wyznawcow nie czepiasz sie?I zeby nie bylo,ze taki bezmozg jak ty zacznie wyzywac mnie od nawiedzonych katoli,itd.Do kosciola w ogole nie chodze,nie modle sie,ale jakos ci "katole" nie przeszkadzaja mi w niczym bo krzywdy zadnej nie robia mi.Najwidoczniej sam masz jakis problem ze soba,a raczej ze swoja glowa.Chyba,ze jestes zwyklym trollem internetowym i musisz od czasu do czasu jakas gownoburze wywolac.

Ludzie religijni straszą innych karami. To gorsze niż obrażanie. To despotyzm.

syn fubu dziś no tak, tylko snimy koszmary ktore urzeczywistniaja sie nam w polu jednosci Legionu zla w Swiatach ze snu nizszej gestosci materii, w sumie tacy byc musza , wszystko ma w sobie Reke Boga. Wszystko ma swoj cel, nawet E Entropii cel, w samounicestwieniu Potomstwa Dziecka Diabla, Devy Brahmana, tez..;)