Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

STOP KATOLIKOM I HIPOKRYZJI

Polecane posty

Gość gość

Nie macie prawa narzucać swoich zasad innym i oceniać kogoś na podstawie wiary,jesteście fałszywi i obłudni i wasz Bóg was ukara za to bo nie robicie nic dobrego dla bliźniego swego

Gość gość
póki co tylko ty przygłupie próbujesz narzucać innym swoje poglądy... :o

Gość gość
gość dziś Nie macie prawa narzucać swoich zasad innym i oceniać kogoś na podstawie wiary,jesteście fałszywi i obłudni i wasz Bóg was ukara za to bo nie robicie nic dobrego dla bliźniego swego X *Ukarze jak coś :) I też się z tym zgadzam ;)

Gość gość
wolę Boga niż Szatana ale hipokrytą nie jestem niech każdy robi co chcę Bóg ich osądzi niech się bawią z umiarem młodzi są i wszystkim jak najlepiej życzę,Bóg zapłać ;)

Gość gość
Wierzę w Boga ale nie chodzę do kościoła i nie jestem za Pisem.Jestem człowiekiem,nie Patriotą.Kocham swój Kraj ale nie mam obowiązku się tym obnosić.Nie jestem hipokrytą,dziewice to dla mnie nic ciekawego.Mam średnie wykształcenie i kobietę przy sobie.Tak powinno być,po co szukacie idealnych dziewczyn jak sami tacy nie jesteście?Po co narzekacie?Większość Polaków ma zryte banię,zwłaszcza tzw.Narodowcy.Nie da się z takim delikwentem dyskutować bo on wie najlepiej itd.To nie są do końca normalne osobniki a najgorsze że jest ich więcej,a wszystko za sprawą TVP

Gość gość
Zadna sekta nie potrzebna jest do wiary w Boga. Jesli ktos nie potrafi sam odroznic dobra od zla, potrzebuje empatii a nie religii.