Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia59

Kochanka w prezencie na 35 lecie małżeństwa

Polecane posty

Gość Madzia59

W grudniu 2016 minęło nam 35 lat od ślubu. Oboje mamy koło 60 lat. Od około 10 lat mąż miał duże problemy seksualne i zdrowotne więc nie sypialiśmy ze sobą. Nie naciskałam , nie chcąc pogłębiać jego problemów i frustracji. Na początku grudnia mąż miał operację i dochodził do siebie aż do świat. Nadal czekałam. W pierwszych dniach stycznia , po wcześniejszym powrocie z pracy do domu , zastałam go w łóżku z kochanką.Jako wyjaśnienie podał ,ze potrzebował seksu a my ze sobą nie spaliśmy. Poza tym, tą panią poznał już we wrześniu i spotykał się z nią sporadycznie , towarzysko na piwko, więc znajomość się jakoś tak rozwinęła. Seks ponoć zdarzył się tylko raz, jak go na tym złapałam, bo przecież wcześniej nie mógł ze względu na zdrowie. Cały czas zapewnia mnie, że chce ze mną być , że mnie kocha a znajomość zakończyła się zaraz po tym wydarzeniu . Pani okazała się być młodsza od nas o 15 lat i nie była zainteresowana zobowiązującą znajomością . Była tylko koleżanką od piwa i nie wiązała z nim żadnych planów- tak mu napisała w SMS.. Znajomość była jednak dla mojego męża tak pasjonująca, że aż zapomniał o 35 rocznicy naszego ślubu. Ja nie mogę tego wszystkiego zostawić za sobą, choć minęło już sporo czasu. Decyzję o rozwodzie odkładałam aż się uspokoję ,ale spokój nie wraca i coraz bardziej jestem przekonana że rozwód jest konieczny, bo on tak naprawdę się zakochał choć się do tego nie przyznaje. Rozwód zawsze jest bardzo ciężkim przeżyciem , a w tym wieku jak my, to już zupełna katastrofa. Tylko jak dalej ze sobą żyć?

Gość gość
A dlaczego tak się boisz rozwodu ?

Gość gość
Małżeństwa już nie ma, bo zdradził.

Gość gość
A dlaczego ty wyciągasz stare tematy i kopiujesz ? Po co podszywasz się pod inne osoby? Co ci to da ? Nawet jeśli tych dwoje weżnie rozwód, to on i tak nie będzie twój , bo już cię kopnął w d,,,ę.

Gość gość
Daj spokój po 10 latach braku współżycia ? Kto by nie zdradził w tej sytuacji ? Małżeństwa już nie ma od 10 lat. A swoją drogą, jego problemy seksualne jakoś z kochanką zniknęły;)

Gość gość
To ta stara baba, która nie chce seksu z mężem wciąż wkleja ten sam temat. Już chce się rzygać. Zaraz, żeby wzbudzić litość, zacznie się jęczenie o złamanym kręgosłupie i udarze. Ale baba daje radę przy kompie;)

Gość gość
Zgadza się, ale trzeba przyznać, że jest strasznie zawzięta.

Gość gość
Babo daj sobie spokój, bo już nikt nie chce czytać o twoich problemach, które sama sobie stworzyłaś.

Gość gość
Ze starymi babami tak jest, że same nie wiedzą czego chcą.

Gość gość
Bo to baby kościelne. Gdyby ktoś je kiedyś dobrze pr.....ał, to może by oprzytomniały.

Gość gość
Z moją też tak miałem, ale po 2 latach powiedziałem koniec i znalazłem sobie kochankę. A ten to jakaś c***a, że aż 10 lat czekał.

Gość gość
Po co wklejasz wielokrotnie ten sam temat podszywając się pod kogoś innego ? Boli cię, że ten chłop cie zostawił i zostałaś znowu sama a on wrócił do żony? W ten sposób chcesz wykpić i zohydzić wypowiedzi starszej ,zrozpaczonej i kochajacej męża kobiety? Będzie cię mniej wściekłość zżerać? Oni już dawno się pogodzili, przeżyli razem za dużo, żeby z powodu twojej d...y się rozstawać a seks mają teraz na pewno jak za młodych lat. Nie łudź się durna babo ,że ich rozwiedziesz i będziesz miała wolnego chłopa.

Gość gość
Seks z kochanką był na pewno nie raz ani dwa . Oszukuje cię nadal a ty głupia wierzysz ze raz.

Gość gość
Oj naiwna,naiwna , naiwna. Z koleżanką się uleczył i nic go nie bolało.

Gość Madzia59
Nie zostawiajcie mnie w potrzebie. Doradźcie co robić ? Nie przeżyję jeśli mnie mąż zostawi.

Gość gość
Kobieto o co Tobie chodzi? Łóżko wcześniej krzaki co z Tobą nie tak że tak kłamiesz?

Gość gość
Kłamie i jeszcze oczekuje wsparcia.

Gość gość
Bo pewnie całe życie rządziła w tym małżeństwie i jak w pewnym wieku odstawiła męża to myślała, że on to z pokorą przyjmie. A tu zatkało kakao ;)

Gość gość
To nie o to chodzi zdradził ją mąż przeżywa tragedie ja bym bardzo współczuła takiej kobiecie ale dlaczego ta tutaj do cholery kłamie? Ta baba jest psychiczna nie zasługuje na współczucie.

Gość gość
No rozumiem, że zdradził, ale po 10 latach celibatu, to raczej nie ma się czego dziwić. Rozumiem, że niektórym kobietom w klimakterium seks nie jest potrzebny, ale dlaczego uważają, że ich mężom też ?

Gość gość
Kłamie, bo sama przed sobą szuka usprawiedliwienia. W głębi serca dobrze wie, że sama sobie zgotowała taki los.

Gość gość
Ja to w ogóle nie rozumiem o co jej chodzi. Nie chciała seksu, a mąż chciał. No to znalazł sobie kochankę (po 10 latach). To chyba dobrze, że już jej głowy nie zawraca. Powinna być raczej zadowolona.

Gość gość
Chyba już wyjaśniono że tekst wkleja nie autorka a ktoś się pod nią podszywa. I z całą premedytacją wyżywa się . Dajcie już spokój tej kobiecie bo niedobrze się bawicie ,zamiast ją wesprzeć

Gość gość
Po co ciągle odnawiasz nie swó temat? co ci to daje? Chłop wrócił do żony i kopnął cię w d..pę. Daj więc im spokój.

Gość gość
To że zastała ich w łóżku , to nie wyklucza, ze wcześniej łazili po krzakach. Tylko wiedza jej się rozszerzyła. Nakryła ich zimą , w styczniu, powiedzieli jej, że pierwszy raz , a to wcale nie było raz Widocznie trwało znacznie wcześniej , całą jesień w krzakach a na zimę ściągnęli do domu bo nie było gdzie. Jak pisze ,oni znali się całą jesień i co ? rozmawiali o kulturze i sztuce? Myślę więc, że to nie kłamstwo a po prostu szersza wiedza.

Gość gość
Moja droga , po co ci rozwód ? Tylko dasz wolną drogę fagasowi i jego dz.. wce. Niech się trochę pomęczą jeszcze w tych krzakach, jeśli nadal się spotykają. Mało już przeżyłaś z nim trudnych chwil ? Myślę że niejedno już przetrwaliście i jeśli nie chce odejść sam, to nie wyrzucaj.Może to się ułoży, choć na pewno jest ciężko.

Gość gość
To chyba dobrze, że chłop znalazł taką co się chciała z nim zabawić. A Madzi teraz żal d..ę ściska ;)

Gość gość
Tobie żal d....... ę ściska ,że cie zostawił i wrócił do tej swojej starej ale kochającej go żony . A ty jak wystawiałaś się ,tak dalej wystawiasz i na dłużej nikogo na swojej p..... e nie utrzymałaś.

Gość Madzia59
Nie bądźcie tak wulgarni. Ja zostałam zdradzona po 35 latach małżeństwa. Strasznie cierpię. Nigdy nie sądziłam, że będę się rozwodzić w tym wieku :( Doradźcie mi coś proszę, bo oszaleję.