Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia59

Kochanka w prezencie na 35 lecie małżeństwa

Polecane posty

Gość gość
Przecież widać, że to prowokacja.

Gość gość
A ja mam nadzieję, że Madzi ktoś, gdzieś jeszcze kiedyś wsadzi ;) Trzymaj się Madzia.

Gość gość
Madziu z 9.43 co ty bredzisz , podszywasz się pod autorkę tego wątku i nie możesz przeżyć, że nikt nie chce jej dokuczać . Wiele osób rozumie jej sytuację ale ty nie zrozumiesz, bo nigdy nie byłaś w związku opartym na miłości. Rozdawałaś tylko swoją d...ę w krzakach , nazywając swoje k.....o wolnym związkiem.

Gość gość
gość z 10.16. Ale której ? Madzi , autorce wątku ( ona tego nie oczekuje ) czy podszywającej się z 9.43 ,która bez seksu dostała już zajoba i udaje autorkę. Na darmo te podchody. Rozwodu raczej nie będzie i d...a blada.

Gość Madzia59
Ja jestem nieszczęśliwa, bo mąż mnie zdradził. Nie nabijajcie się ze mnie tylko pomóżcie.

Gość gość
No chodzi mi o autorkę wątku, przy której mąż miał problemy natury seksualnej ;) a potem cudownie ozdrowiał ;) Nie załamuj się Madziu. Pamiętaj, że każda stwora znajdzie swojego amatora. Ty również. Ale nie zwlekaj z tym zbyt długo, bo po 10 latach bez bolca możesz mieć problemy ;) Chyba wiesz jakie ;)

Gość jagoshka
Madziu jedyne wyjście to rozstanie :( przykre to ale prawdziwe , lepiej żyć samej i brać od świata co się tylko da ,niż wysłuchiwać i męczyć się z boczniakiem,

Gość gość
Chcialabys tego rozwodu prawda? nic z tego! Nie dla suki jego kiebasa!

Gość gość
Chcialabys tego rozwodu prawda? nic z tego! Nie dla suki jego kiebasa!

Gość gość
Masz obsesję. Lecz się.Jak się wyleczysz, to może który ci wsadzi w tych krzakach ,a tak to tylko ucieka od ciebie najdalej jak się da ,nawet za granicę. Odczep się od tych ludzi i nie wklejaj nie swoich tematów, bo jesteś już tylko nudna. Wymyśl coś sama .

Gość gość
A po co ci jego "kiebasa" skoro on i tak nie jest w stanie z tobą się kochać? Nie bądź skąpa podziel się nią z tymi, przy których mu staje ;)

Gość gość
Już się tutaj przywlekłaś ,wstrętna l....o . Odczep się, bo rozwodu nie będzie już na pewno. Gdyby miał być to już byłby. Sukienkę schowaną na ślub już sprzedaj . Nie przyda ci się. Kolejny narzeczony ci zwiał.

Gość gość
Już wiadomo, dlaczego oni zawsze wracają do żon. Kto by został z taką wariatką ?

Gość gość
Oj Madziu, Madziu. Widzę, że ci nerwy puszczają. Rozumiem twój ból i rozgoryczenie. Byłaś z mężem 35 lat, a on cię zdradził. Po co jednak opisujesz to na takim dziadowskim forum jak kafe ? Naprawdę nie masz żadnej koleżanki, siostry czy córki, której mogłabyś się zwierzyć ? Ty chyba nie wiesz jak takie fora działają ? Trudno się zresztą dziwić. Panie w twoim wieku słabo znają się na internecie. Dopóki będziesz odpowiadać na każdy złośliwy komentarz każdego trolla, to "podbijasz" temat i będzie się on ciągle utrzymywał na pierwszej stronie. Odpuść sobie, zajmij się czymś pożytecznym i przestań wchodzić na kafeterię, bo dostaniesz w końcu zawału. Wtedy twój temat spadnie na 4 czy 5 stronę i wszyscy o nim zapomną. Sama dolewasz oliwy do ognia. Naprawdę jesteś tak tępa, że nie zauważyłaś, że im bardziej się wściekasz, to oni coraz bardziej cię dociskają? Tak naprawdę nikogo tu nie interesują twoje problemy. Jeśli mąż do ciebie wrócił to bądźcie szczęśliwi i przestań się tak rzucać, bo to nienaturalne.

Gość gość
Cały czas prowo wściekłej zostawionej kochanki. Stara się jak może i sama do siebie pisze. Czyżby to była jej własna historia albo bardzo podobna ? Na to coś wygląda, bo inaczej nie angażowałaby się tak.

Gość gość
Nie nabijajcie się z tej starszej zrozpaczonej kobiety. Wy robicie sobie z niej jaja, a ona bierze wszystko na poważnie. Tym hejtem doprowadzicie ją w końcu do obłędu.

Gość gość
Nikt tu się nie nabija ze starszej pani , chyba że ta szajbnięta hejterka jest taką starszą ale na pewno nie panią. Ale ubaw gdy zalewa się pianą na wspomnienie, jak dawała w krzakach.

Gość gość
A ja nie rozumiem co złego widzicie w seksie w krzakach? Ja kocham się ze swoją dziewczyną w różnych miejscach, czasem w lesie, czasem w samochodzie, kiedyś nawet w windzie. I jej i mnie się to bardzo podoba. To dodaje pikanterii naszemu związkowi. Nie miejsce się liczy tylko emocje jakie temu towarzyszą. No chyba, że to forum dla dziadków co to lubią wyłącznie w łóżku, po ciemku i po bożemu ?

Gość Mąż Madzi
Jakbym Madziu wiedział, że masz fantazje z tymi krzakami to chętnie bym cię w nich w.....ł. Trzeba mi było wyjawić tę słodką tajemnicę ;)

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co do Ciebie czuje Twoj mąz a jaki ma stosunek do kochanki, napisz do mojej wróżki Sofii, ona pomoże Ci podjąć jakas decyzję i życzliwie doradzi. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl