Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzięki tnx

Czego wy tak naprawde chcecie kobiety?

Polecane posty

Gość dzięki tnx

bo trudno was zrozumieć, więc opiszcie tutaj o co wam chodzi.

Gość gość
o ciupcianie nam chodzi

Gość wy chciwe bestie
jak to co chcą? WSZYSTKO to czego nie mają a nawet więcej, bo to chciwe i egoistyczne istoty które nie poprzestają na niczym i po trupach idą do celu, sprzedają nawet własne szpary temu kto da najwięcej, co za żałosne sprzedajne skorumpowane plemie

Gość gość
017.07.31 Napiszę czego ja chcę : 1. Chcę świętego spokoju od starych przygłupich religijnych bab/ dziadów którzy krytykują kobiety za to że : nie mają dzieci/mają " za mało" dzieci/ mają dzieci ale bez męża, nie mają męża. 2. Chcę świętego spokoju od jebanych lekarzy ginekologów którzy pierdolą o egoizmie bo kobieta ma dzieci za mało ( bo tylko jedno)/ nie ma dzieci 3. Chciałabym nie musieć oddawać części swoich zarobków na krowy rozpłodowe bo postanowiły sobie że będą zdzierać kasę z ciężko pracujących obywateli i obywatelek bo chce im się jebać nie ponosząc konsekwencji jebania osobiście pod kątem ekonomicznym, 4. Chciałabym żeby pierdolnięci, zakompleksieni , wredni idioci rodzaju męskiego poszli po rozum do głowy i zainwestowali w podróż do kraju azjatyckiego gdzie mogliby poznać swoje przyszłe żony- Azjatki i by w końcu odpierdolili się od wolnych, niezamężnych polskich kobiet. 5. Chciałabym by posły z Sejmu, rząd, typy pokroju Chazan odwalili się od mojej macicy. Moja macica, moje zdrowie, moja wola. Nikt mi jej w użytkowanie nie dał, nie jest własnością tego państwa ani durnych psów ( facetów) i durnych zdewociałych bab różnych poglądów etc. Tego tylko chcę. Żeby inni nie ujawniali swoich "prawd" co kobiecie wypada, czego nie wypada, co jej wolno, czego jej nie wolno i żeby te pojeby różnej maści nie wprowadzali swoich średniowiecznych poglądów w życie różnymi sposobami. I żeby ten imbecyl który jedzie nieustannie po kobietach 30+ przestał po nich jechać. Żeby mu łapy uschły.

Gość gość
Żeby inni nie ujawniali swoich "prawd" co kobiecie wypada, czego nie wypada, co jej wolno, czego jej nie wolno Dokładnie. Chcialabym takiego swiata, ale to nigdyt nie nastapi, traktuje sie nas jak opetane macica idiotki bez wlasnej woli, bez pogladow, jak bezwolne krowy.

Gość gość
To przestań osiągać wszystko cipą.

Gość jesteście własnością państwa
wystarczy zobaczyć co tępe polczyny wyprawiają na zachodzie gdy poczują "wolność", im palma odwala, dlatego baby muszą być trzymane pod butem i pod kontrolą społeczeństwa, otoczenia, państwa i struktur prawnych, i NIE wasza pipa nie jest wasza tylko należy do państwa, tak samo wy same, macie gòwno do gadania, a teraz morda w kubeł i brać się za sprzątanie, gotowanie i chowanie bachorów bo taka wasza funkcja

Gość gość
a chooy cie to obchodzi i tak tego nie zrozumiesz tepaku!

Gość gość
baby to tępoty, tylko do pługa je zaprzęgnąć i jazda pole orać

Gość gość
milosci

Gość gość
017.07.31 Napiszę czego ja chcę : 1. Chcę świętego spokoju od starych przygłupich religijnych bab/dziadów którzy krytykują kobiety za to że : nie mają dzieci/mają " za mało" dzieci/ mają dzieci ale bez męża, nie mają męża... pierdy... pierdy... pierdy... pierdy... pierdy... pierdy... xxxxxxx ale nikt niczego od ciebie nie chce, co tyś sobie ubzdurała ? :D ja nie mam dzieci, żony i nikt nigdy się nie czepiał, a mam swoje lata

Gość gość
Ciolku,pytanie jest kierowane do kobiet a nie nieudacznika-faceta !