Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Niestety- kobieta nie jestem ale mysle ze tutaj bedzie najlepsze miejsce do zapytania i ze moze ktos mi wreszcie cos porzadnego doradzi. Mam 19 lat, wiec mamy tez "glupio" pytac. Problem polega na krostkach w okolicach miejsc intymnych, pojawiaja sie najczesciej dzien po goleniu. Oststnio polecono mi uzywanie oleju kokosowego jako "zelu" a po goleniu oliwki, tak tez robie- skory tak idealnej pierwszego dnia po goleniu nie milem nigdy dotychczas natomiast dzien pozniej miliony okropnych krostek sie znow pojawiaja i znikaja dopiero pp tygodniu... jakies porady? Dodalbym zdjecie ale nie widze takiej opcji

Gość gość
Mi się pojawiają gdy gole małe włoski. Lub gdy nie użyje jakiegoś płynu tylko samej wody

Gość gość
Zakaz golenia bo to zapalenie mieszków włosowych

Gość gość
Może przed goleniem (jesli są to miejsca intymne) posiedź trochę w wodzie, ogol przy pomocy pianki i nie pod włos !!!! I najlepiej 4-5 dniowe włosy a nie 1-2 dniowe.

Gość gość
No wlasnie plyn nawet taki do higieny intymnej zaczalem uzywac a golic zaczalem raz na tydzien a nie nawet co 2/3 dni jak kilka lat wstecz.. Tak wiec nie jest to za czesto. A golenie z wlosem jest dla mnie bez sensu, bo po co mam sie golic skoro i tak np jajka kuja lozkowa partnerke? A mozna cos wiecej o tym zapaleniu meszkow wlosowych?