Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Wam się w życiu poukładało ?

Polecane posty

Gość gość

1. Wykształcenie 2. Praca 3. Partner 4. Dzieci 5. Lokum

Gość gość
1. Wykształcenie średnie technicne z maturą, studnia chyba nie dla mnie, 2. Praca super, wyjazdowa :) 3. Od 2 lat po ślubie, a ogólnie jesteśmy razme od 13 lat 4. Dzieci nie mamy i póki co nie planujemy 5. Dom w budowie, niedługo odbieramy :)

Gość gość
1. Licencjat 2. Super, kierownicze stanowisko, druga osoba w firmie. Aż dziw że bez wyższego mi się udało. 3. Od 10 lat mąż, razem od 16 4. Córka 5. Własny dom pod Warszawą

Gość gość
1. Licencjat - socjologia :D 2. Rzuciłam robotę w banku na rzecz lżejszej biurowej - załatwiam formalności przy wyjeździe Polaków do pracy w Niemczech 3. Mąż od 3 lat 4. Brak 5. Mieszkanie własnościowe (bez kredytu) 2 pokojowe pod Warszawą.

Gość gość
Ułożyło mi się Ujowo

Gość gość
1. Wykształcenie - wyższe, 3 zawody 2. Praca - umowa taka se, słabo płacą, może firmę założę 3. Partner - dopiero przed 40, ale za to świetny 4. Dzieci - brak 5. Lokum - dostałam od taty

Gość gość
!. Wyższe, prawo - po aplikacji radcowskiej, pracuję w zawodzie. 2. Praca fajna, codziennie gdzie indziej, nie ma nudy. 3. Mąż od 10 lat, razem 13. 4. Dwoje dzieci. 5. Mieszkanie 2 pokoje w tym roku spłacone, myślimy nad budową domu.

Gość gość
3 dyplomy mam, pracuje zgodnie z ostatnim wyksztalceniem, maz jest wspanialym mezczyzna chociaz charakter ma ciezkawy, ale ja tez:) Dzieci 3, jedno z problemem zdrowotnym, ale leczenie postepuje zgodnie z planem. Mieszkanie wlasnosciowe po Dziadkach zapisane na mnie, a mieszkamy w kredytowanym, budowa w planach w niedalekiej przyszlosci.

Gość gość tylko ja
1. Wykształcenie wyższe 2. Mąż też wyższe 3. 3 dzieci + 4 w drodze 4. Każde z nas ma własną działalność z czego męża o wiele bardziej dochodowa 5. Dom wybudowany bez kredytu

Gość gość
temat na " ciąża , porod , macierzyństwo .... " a wypowiadaja sie niepłodne

Gość gość
1. Wyższe 2. Nauczyciel akademicki 3. Mąż od 16 lat 4. 2 dzieci 5. Mieszkanie własnościowe i dom do wykończenia Duże miasto.

Gość gość
Sama ynteligencja na tym forum

Gość gość
Nie chciałabym mieć nauczyciela akademickiego który przesiaduje na kafeteriii

Gość gość
9:46 ha ha ha dobre

Gość gość
niespełnione marzenia kafeterianek , ale chociaz maja bujną wyobraznie . Najwazniejsze ze maja brewki wyrysowane , paznokietki pomalowane i upackne , oblepione wózki dzieciaków w tenisówkach za 10 zł z pepco ze szpotawoscia stóp .

Gość gość
Wszyscy mają super ambitną i ciekawą prace tylko tak się złożyło że akurat we wtorek o 9:40 mają wolne i muszą czymś zabić nude tzn. przepraszam, odmóżdżyć się

Gość tamte prywatki
1. licencjat, pedagog 2. fajna, spokojna, ale zupełnie nie w zawodzie 3. najukochańszy mąż, w dodatku przystojny :D 4. in progress (ciąża:) 5. 3 pokoje w bloku + 2 mieszkania na wynajem (zasługa męża, nie moja)

Gość gość
Wy chyba nie rozumiecie że są zawody czy stanowiska gdzie nie trzeba stać przy taśmie. Nikt cię nie patrzy na ręce i nie dryguje. Wyobraź sobie że od pewnego poziomu praca polega na dzieleniu praca innych i kontrolowanie co jakiś czas czy wszystko jest w porządku. Ja dziennie mam 1-2 poważne zadanie do wykonania. Reszta to "trzymanie ręki na pulsie" a że mam zgrana ekipę nie muszę co chwila ich sprawdzać więc mogę sobie siedzieć na kafeterii.

Gość tamte prywatki
zgadzam się z przedmówcą. pracuję w biurze, dział marketingu, mam przed sobą komputer, i to chyba logiczne, że pracuję, gdy jest coś do zrobienia, gdy coś się dzieje, a kiedy nie mam aktualnie nic do roboty to hulam po necie, robię zakupy czy zaglądam z nudów w takie miejsce jak to. gdybym nie pracowała i siedziała w domu miałabym ciekawsze zajęcia niż internet. a tak siedzę tu 8 h dziennie :D

Gość gość
1. Średnie 2. Własna działalność zgodna z wykształceniem 3. Jest, od 5 lat mąż 4. Dwójka 5. Mąż dostał od rodziców M3.

Gość gość z 9 01
Ja akurat mam taką pracę, że praktycznie większość czasu spędzam przed kompem. Dziś akurat mam do napisania opinię prawną dotyczącą bezzasadności sporządzania skargi kasacyjnej od wyroku sądu apelacyjnego w sprawie odmowy przyznania prawa do emerytury z ZUS. Dostałam taką "urzędówkę" i muszę to napisać do piątku, ale pogoda nie sprzyja na pisanie tego typu rzeczy. Więc od rana praktycznie napisałam ze 2 strony tylko, pozostałą część czasu spędziłam na allegro i tu. Sama muszę się pilnować, nie mam nad sobą szefa, to kwestia organizacji i samodyscypliny.

Gość gość
1. Wyższe plus podyplomówka. 2. Bez zastrzeżeń - lubiana, nieźle płatna, bez nadgodzin, blisko domu. Upierdliwców informuję, że aktualnie mam w niej przerwę obiadową :P 3. Od 10 lat ten sam :) 4. Jedno. 5. Spore mieszkanie plus domek "letniskowy"

Gość gość
Dobrze mi sie poukladalo, jestem szczesliwa

Gość gość
1. Wyższe wykształcenie na kierunku przyrodniczym 2. Brak 3. Mąż od 2 lat. W związku od 10. 4. Roczny synek, w planach jeszcze dwójka. 5. Dom w budowie, w przyszłym roku planujemy się wprowadzić.

Gość gość
do goscia z 12.54 Nieźle się ustawiłaś, pewnie mąż haruje, Ty tylko o rozmnazaniu myslisz plus dom w budowie, brawo Ty!!!

Gość gość
z***biscie

Gość gość
tamte prywatki dziś zgadzam się z przedmówcą. pracuję w biurze, dział marketingu, mam przed sobą komputer, i to chyba logiczne, że pracuję, gdy jest coś do zrobienia, gdy coś się dzieje, a kiedy nie mam aktualnie nic do roboty to hulam po necie, robię zakupy czy zaglądam z nudów w takie miejsce jak to. gdybym nie pracowała i siedziała w domu miałabym ciekawsze zajęcia niż internet. a tak siedzę tu 8 h dziennie " X Bzdura! Kiedy pracowałam w biurze każdy miał dostep do internetu ale jak ktoś skorzystal ( z komputera na swoim stanowisku) to musial potem oddac kase :P O tym zakazie od razu każdy był informowany w 1 dniu pracy:) Był jeden komputer dla wszystkich na ogolnym widoku gdzie korzystaliśmy jak ktoś miał cos do wyszukania zw. z dzialalnoscia firmy. I z tego co wiem to wszędzie tak jest... Bajkopisarki się tu zebraly. :D

Gość gość
1. Wyższe, studia zrobiłam skończyłam w wieku 29 lat, bo późno zaczęłam 2. Manager w banku na własnej działalności, pracuje w większości zdalnie 3. Mąż od 8 lat 4. Jedno dziecko 5. 2 lata temu wybudowalismy dom, ja mam mieszkanie, które wynajmuje

Gość Host
1.jakieś jest,większosc nieformalnie,ale mam spore umiejętności,obszerne CV,gotowe do podniesienia,uzupełnienia 2.praca jest w domu,z powodu ciągłego załamania depresji,spowodowanej samotnością,poczuciem odrzucenia,braku motywacji do podejmowania nowych wyzwań 3.brak,nawet znajomych,ani kogokolwiek z kim można porozmawiać, 4.brak 5.są nawet 4 ale co mi po tym jak wszystkie puste

Gość gość
gość dziś Co to był za kołochoz?