Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Wam się w życiu poukładało ?

Polecane posty

Gość gość
Bzdura! Kiedy pracowałam w biurze każdy miał dostep do internetu ale jak ktoś skorzystal ( z komputera na swoim stanowisku) to musial potem oddac kase jezyk.gif O tym zakazie od razu każdy był informowany w 1 dniu pracyusmiech.gif Był jeden komputer dla wszystkich na ogolnym widoku gdzie korzystaliśmy jak ktoś miał cos do wyszukania zw. z dzialalnoscia firmy. I z tego co wiem to wszędzie tak jest... Bajkopisarki się tu zebraly. smiech.gif x Tak to jest jak się pracuje w obozie pracy. Tymczasem jednak ja do 16 jeszcze siedzę w pracy i nic nie mam do roboty i nikt mnie za to nie nalicza :) Taką jak wyżej wspomnianą robotę kopnęłabym w d...pe po tygodniu.

Gość gość
zdura! Kiedy pracowałam w biurze każdy miał dostep do internetu ale jak ktoś skorzystal ( z komputera na swoim stanowisku) to musial potem oddac kase jezyk.gif O tym zakazie od razu każdy był informowany w 1 dniu pracyusmiech.gif Był jeden komputer dla wszystkich na ogolnym widoku gdzie korzystaliśmy jak ktoś miał cos do wyszukania zw. z dzialalnoscia firmy. I z tego co wiem to wszędzie tak jest... Bajkopisarki się tu zebraly. smiech.gif co to za oboz pracy? jakies call center? ja kilkanascie lat juz pracuje w roznych korporacjach i sie z czyms takim nie spotkalam. Owszem, czasem IT blokuje niektore strony, nie masz tez opcji zeby cokolwiek zainstalowac ale zeby placic za uzycie neta w pracy to jeszcze nie slyszalam. to w ogole jest zgodne z KP?

Gość gość
ona pewnie siedziała na jakieś śmieciówie z 5 lat temu, stąd wspomnienia których nie regulował (i chyba nadal nie reguluje KP), a jak się cudownie rozmnożyła to teraz ma etat "mama 24 h" i nie zaktualizowała swojej wiedzy, że w miejscach zatrudnienia warunki poszły humanitarnie do przodu.

Gość gość
Jeden komputer na całe biuro? Kiedy to bylo? W latach 80tych chyba:) Obecnie jak jest awaria netu to posyłam większość pracowników do domu, bo nic się nie da zrobić. Ja siedzę tu tylko w godz pracy. Swojego czasu żal

Gość Host
@gość dziś och biedaczka uzależniona od systemu i sieci.No patrz,nic się nie da zrobić bez netu,nawet zaparzyć kawy w biurze. A słyszałaś o aplikacjach offline ,o sieci lokalnej,o lokalnej bazie danych? Pewnie nie,bo informatyka tam nie zatrudniacie

Gość gość
Sami szczęśliwi na tym forum. Wszystko mają.

Gość gość
1. Doktorat z nauk ścisłych 2. Bardzo dobra, własny projekt badawczy 3. Partner od 9 lat 4. Brak 5. Wynajęte

Gość gość
1. Skonczone technikum odziezowe z matura 2. Praca w sklepie,dwie zmiany placa ok 2000 3. Maz od 13 lat 4. Dwojka dzieci w wieku szkolnym 5. Mieszkanie w centrum miasta, po rodzicach.

Gość gość
1.-średnie 2.-brak 3.-21 lat po ślubie 4.-3 dzieci 5.-mieszkamy u meża w domu rodzinym z teściowa i 2 synami starymi kawalerami/// --dziś bym sobie całkiem inaczej ułozyła życie, z tym samym mezem ale dazyłabym żeby pracować i napewno nie zamieszkałabym u teściowej, to że nie mam pracy to nie znaczy ze nic nie robię, trochę pomagam męzowi w gospodarstwie

Gość gość
1. Zawodowe 2. Najniższa krajowa 3. Brak 4. Brak 5. Na krzywego r'y'j'a u Matki i Ojca

Gość gość
Wyrazy najszczerszego wspolczucia dla wszystkich z bachorami:o :D chwala sie :D

Gość gość
1wyższe 2 Niby ok bo 5 h, płaca 2100 plus srednio dodatki okolo 200zl 3.Drugi mąż.Kochamy się ale nie ma idylli ostatecznej. 4.Dwie corki z poprzedniego malzenstwa i trzecia z tego.Dzieci zdrowe i.cudowne ale najstarsza córka bardzo trudna i czasem mam wrażenie ze i przez moje przejścia życiowe i to jakie ma geny po ojcu nieudaczniku i hazardziscie oraz mitomanie. 5.Swoje mieszkanie.Marzymy.o dzialce i domu ale mamy na to tylko 1/5 kasy:)

Gość gość
1. Studia mgr przyrodnicze 2. Praca fajna 3.mąż brak 4.dzieci nie moge mieć 5.lokum jest

Gość gość
4. adoptuj

Gość gość
Adopcję duchowa burka przeprowadziłam

Gość gość
gość dziś 4. adoptuj xxx Po co?

Gość gość
1. jedne studia rzuciłam w trakcie, długo szukałam zawodu dla siebie, znalazłam, teraz robię inne studia 2. pierwsza lepsza 3. partner od 2,5 roku, ślub zaplanowany na 2019 (takie terminy w naszym mieście, na przyszły nic nie znaleźliśmy co by się nam podobało :o ) 4. syn z poprzedniego związku, drugie w planach :) 5. Wynajęte, dostaniemy duże mieszkanie po moich dziadkach, teraz zbieramy na działkę i planujemy budowę po sprzedaży mieszkania. Kiedy to będzie trudno określić, niech babcia z dziadkiem żyją jak najdłużej :)

Gość gość
8:32 To ja byłam Nie nie adoptuje, bo : raz mnie mam partnera. dwa mam 40 lat więc adopcja marne szanse A trzy - nigdy mnie nie ciągnęło do adopcji. Takie dziecko dorośnie i przy byle kłótni ci wykrzyczy w oczy, że nie masz prawa go pouczać bo nie jesteś jego matką - już sie w rodzinie napatrzyłam na taki przypadek.

Gość gość
Renta ,samotna od zawsze wczesniej pracowalam w hurtowni za 1550zl dojezdzalam codziennie do pracy pociagiem ,poltora godziny w jedna strone. Wyksztalcenie srednie,technikum bez matury. jednym slowem ulozylo mi sie hujowo.

Gość gość
1. średnie 2. brak- zlikwidowali cały dział, szukam nowej 3. był, ale się zmył 4. syn, moje największe szczęście 5. własne m3

Gość gość
1. Średnie 2. Taka sobie pensja (sprzątanie w dużym sklepie z zabawkami ) w uk, ale zawsze jakaś praca jest 3. Narzeczony, Polak (mój dawny kolega ze szkoły :) ) 4. Nie planujemy na razie, skupiamy się na pracy 5. Wynajmowane, na szczęście niski czynsz

Gość gość
1. Magister 2. Mam w swoim zawodzie 3. Jestem zamezna i kochana 4. Jedno dziecko, na drugie nie mam w tej chwili wiekszych szans i zdrowotnie i zyciowo 5. Mieszkanie + dom w stanie surowym, bez kredytow. Ale! Ale! Wbrew pozorom nie mam łatwego życia, wszystko okupione ciężką pracą, potem i łzami.

Gość gość
1. Wyższe na ukończeniu 2. aktualnie brak, zawodowo zaczynam raczkować dopiero i tylko czasami coś wpadnie 3. Od 4 lat w związku 4. nie planujemy 5. na razie brak, wynajmowaliśmy, na razie na kilka mcy przycupneliśmy u rodziców i myślimy co dalej (czekam też aż znajdę pracę by na spokojnie kredyt można była brać) W tym roku 25lat więc raczej dopiero jak minie drugie tyle to będę mogła powiedzieć czy mi się cokolwiek poukładało ;)

Gość gość
"A słyszałaś o aplikacjach offline ,o sieci lokalnej,o lokalnej bazie danych? Pewnie nie,bo informatyka tam nie zatrudniacie " A ty slyszalas o Data Center albo big data ? Ja akurat pracuje w IT i nasze sewery sa do nas oddalone o jakies 450km. I bez dostepu do danych to moje wszystkie aplikacje moge sobie o kant tylka potloc. Takie lokalne sieci i lokalne bazy sa dobre w firmie budowlanej albo magazynie czesci samochodowych u Seby :P