Gość gość12344 Napisano Sierpień 1, 2017 Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Nie mieszkamy ze sobą. Na początku tak jak w każdym związku..bajka i namiętność. Duża namiętność bo kochaliśmy się jak nie codziennie to kilka razy dziennie. Później wiadomo trochę się z tym ustatkowalismy i robiliśmy to rzadziej 4 razy w tyg np. Teraz ta namiętność znikła całkowicie. Ostatnio kochaliśmy się ze sobą 3 tyg temu, później dostałam okres i był czas ze on chciał bym go zadowoliła, Ok zrobiłam to co chcial, ale kiedy nie mam okresu jemu się nie chce. Wczoraj doszło do sytuacji ze rozebrał się, położył na łóżko a ja na niego weszłam. Mówił ze ma ochotę po czym po jakiejś chwili stwierdził ze jednak mu się nie chce. Dodam ze msze życie łóżkowe wczesnej było bardzo dobre. Teraz nie wiem co mu odbija, ja mam straszna chęć i bardziej mnie to w*****a ze on patrzy tylko na swoje zaspokojenie. Ostatnio jeszcze stwierdził zd dla niego to nie jest priorytet i woli obejrzeć film bo go to już nie ciągnie. Wiem ze nie ma żadnej kochanki. Dla mnie tez nie jest to priorytet, ale uważam ze sex jest potrzebny :/ Ps. Mamy po 20 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach