Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z tymi rodzinkami. Zazdrosc.

Polecane posty

Gość gość

W kazdej rodzinie wszyscy rywalizuja. Kto ma lepszy wozek, samochod, mieszkanie, ubrania zabawki. Kto ma lepsze dzieci kto ma chlopca i dziewczynke. Kto nie ma syna to w ogole dajcie spokoj. Ludzie co sie z wami robi.

Gość gość
Prrzecież Jezus zapowiedział takie czasy .. ludzie będa posuwac sie od złego ku gorszemu .. i to wdac w kazdej dziedzinie ... mnie to nie dziwi

Gość gość
Za dobrze jest ludziom. Praca zawsze jakas jest, zjesc co jest. Nawet ci co za duzo nie maja to rzna damostwo. Chlodu, glodu nie ma to i empatii nie ma. Jeszcze jak takie socjopactwo dostanie od mamusi mieszkanie, samochod, remont, wyprawke dla dziecka no to coz sie dziwic, ze wypaczone wszystko.

Gość gość
Ja tam nie wiem,bo mnie inni nie interesują. Nie słucham co mówią po ludziach,a spotykamy się tylko raz w roku. Polecam. Człowiek zdrowy jest na duszy. Pewnie i coś tam gadają ale jakie to ma znaczenie? Po co sobie nerwy psuć? Skoro czyjeś dziecko jest lepsze to oki,moje nie musi być lepsze,ważne że jest szczęśliwe. Mogą sobie nawet i 5razy w roku jeźdZić na wakacje i smażyć się na plaży. Ja mam inne rozrywki,na wakacje typowe nie jeździmy. Wolimy pojechać na weekend do jakiegoś parku tematycznego,rozrywki,nauczyć się czegoś i pobawić. Auto? No cóż nie mamy mercedesa i dobrze nam z tym. Ważne dla nas jest to,kim jesteśmy,a nie to co mamy. A jesteśmy dobrymi ludźmi. Dogadujemy się,szanujemy.