Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gracjanna34

jelly bear hair opinie

Polecane posty

Gość Laluiinia34
Te miśki są przepyszne! I do tego bardzo zdrowe :). Super.

Gość Martyunia16
Zdecydowanie najlepsze na rynku. Polecam Marta.

Gość Dariga33
W składzie jest biotyna a to szalenie istotne.

Gość Marenka34
Koleżanka stosuje już od 3 miesięcy i jest po prostu zachwycona. Pierwsze efekty zobaczyła już bardzo szybko, więc ja chyba też spróbuje.

Gość Liluly 77d
Widzę że sporo blogerek to teraz testuje :).

Gość Natiania
Ja biorę od miesiąca i widzę ogromne rezultaty. Wreszcie włosy przestały zostawać na szczotce ;p

Gość PiptrusPan2
Kupiłem żonie na urodziny. I teraz muszę kupować już co miesiąc. Dziewczyna jest po prostu zachwycona :D

Gość Franiza34
Dopiero kupiłam. Wspaniałe opakowanie. Koleżanki piały z zachwytu,więc nie mogłam być gorsza. Teraz czekam na pierwsze efekty :)

Gość Agacia167
Podobno mają przepyszny smak i biotynę, a to chyba najważniejsze :)?

Gość gość
Dziękujemy za reklamę zupełnie bezwartościowego produktu.

Gość gość
Hey :) Ostatnio właśnie trafiłam na te żeliki i sie nad nimi troche zastanawiałam, ale finalnie to jeszcze sama nie wiem, bo naprawde ciekawie sie prezentuja i skład tez maja interesujacy ;) Jesli bedziecie chciały troche poczytac na ich temat to podrzucam jeszcze jedna stronke, gdzie jest opisany ten produkt: http://www.biotrendy.pl/produkt/jelly-bear-hair-zelki-z-witaminami-na-porost-wlosow/

Gość gość
Uwaga dziewczyny! kupilam zelki zeby je wyprobowac- moje wlosy sa cienkie i wolno rosna, wiec chcialam je odzywic przy wtedy nadchodzacej jesieni. Dodam ze nigdy nie mialam problemu z wypadaniem wlosow, nie jestem alergiczka na nic co zawieraja zelki oraz wczesniej stosowalam preparaty witaminowe bez przykrych konsekwencji. Po tygodniu zazywania zelek moje wlosy zaczely garsciami wypadac. Skonsultowalam sie z producentem zelek jednak zbyl mnie, otrzymalam jedynie zwrot pieniedzy a zawszystkie skutki uboczne oni nie ponosza odpowiedzialnosci- nigdzie przed nimi nie ostrzegaja. Potraktowali mnie bez zrozumienia, bez rad!! Wykonalam wszystkie badania krwi, zaliczylam wizyte u lekarza, dermatologa, musialam wziac kilka dni wolnego na te okazje. wszystkie wyniki w normie a ocena lekarki jednoznaczna- prosze odstawic zelki. teraz minelo juz 1.5 miesiaca, wlosy nadal wypadaja ale juz mniej. Nie dajcie sie nabrac! jesli nei jestescie pewne reackji organizu nie kupujcie tego.. nie otrzymacie zadnej pomocy ani wyjasnien ze strony producentow a jedynie cisze. Jestem rok przed slubem- wlosy mam strasznie przezedzone, juz nie odrosna na czas a to wszystko dzieki zelkom.

Gość gość
Nie stosowałam,ale tak samo może działać olejek z łopianu i olejek rycynowy :) Dodam że na miesiąc olejek rycynowy e buteleczce kosztuje 2 zł i można go kupić wszędzie. Jeśli wystąpi reakcja alergiczna wystarczy go przestać używać :) Wszystko co naturalne jest chyba najlepsze :) Pozdrawiam

Gość gość
Te żelki są naprawdę kapitalne. Kurację stosuję już drugi miesiąc i jestem po prostu zachwycona moimi włosami. Jedyne czego sie obawiam to fakt, że kiedys skończą mi się zapasy aaaa :)

Gość Kamablack

Jelly Bear Hair są niesamowite! Naprawdę nie mogę uwierzyć, jak bardzo pomogły moim włosom. Podpisuje się pod nimi wszystkimi moimi włosami :P