Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja tez sprzedaje suknie i dlaczego ta nie chce sie sprzedac? wypowiedzcie sie

Polecane posty

Gość gość
Piękna ,ale pewnie cenę wystawiłaś zaporową

Gość gość
wystawilam za 800 zl a chetnych brak

Gość gość
Czy to wysoka cena za używaną suknię?

Gość gość
Piekna ale do odkrytych ramion nie ma dodatku, pelerynki, itp., tzn. jest jeszcze niekompletna.

Gość gość
Jest ok.Tylko jak wygląda w realu po przetańczonej nocy ,sesji ślubnej?? Cena zależy kto szuka .Ja szukałam używanej do 700zł ale w żadnej nie dopinałam się w biuście,więc podobną tylko bez gorsetu i kamyczków? uszyłam u krawcowej za 1.600zł i sprzedałam za 550zł

Gość gość
Ładna, ale bardzo specyficzna, ja bym się nie zdecydowała.

Gość gość
dlaczego takie sie nie sprzedaja? nie mam pojecia. ponoc teraz jakies proste w modzie, takie zwykłe proste jak zwykła sukienka. dziwne dlaczego ludzie chcą w tym dniu wyglądać zwyczajnie. twoja suknia jest ok

Gość gość
W prostej sukience można wyglądać elegancko i pięknie, a beza jak to beza- choćby 10 tysięcy kosztowała, to wygląda przasnie

Gość gość
Przez drzwi normalnie się mieści?

Gość gość
Mnie sie wydaje, że takie suknie z tiulowym postrzępionym dołem były modne kilka lat temu. Nie wiem czy w ogłoszeniu dałaś suknię na normalnym zdjęciu czy z katalogu, bo to ma duże znaczenie. Tego typu suknie w rzeczywistości w 99% wyglądają dużo gorzej, stąd może nie ma zainteresowania. Ja tez bym jej nie kupiła. Po prostu to nie mój typ, choć nie potrafię powiedzieć, co konkretnie mi sie w niej nie podoba. W moim odczuciu nie ma tego "czegoś".

Gość gość
Najlepiej sprzedają się suknie w większych rozmiarach (40-44) bo takie bardzo trudno znaleźć w salonie. Na Internecie i w salonach jest pełno tanich i drogich sukien w r.36-38 a w większości podobne. A w rozmiarach 40-44 już nie ma tyle dlatego schodzą gdy są ładne -w ciągu roku za 700-1800zł

Gość gość
Cena nie jest za wysoka, zalezy jeszcze, czy jest wyczyszczona. Moze letnie panny juz maja suknie. Sierpien jest niepopularny na sluby, moze znowu na wrzesniowe sluby?

Gość gość
cena nie jest za wysoka, bo gdyby sukienka podobała się, to ktoś by zaproponował obniżenie ceny. Po prostu może mieszkasz za daleko i nikomu nie chce się do ciebie przyjechać, albo nie umiesz sprzedać, źle opisałaś, rozmiar nie taki, za dużo ofert, albo niepopularne miejsce do sprzedaży.

Gość gość
Dla mnie gorset zbyt strojny w stosunku do tego co sie dzieje na dole. No i bez realnego foto ciezko powiedziec

Gość gość
o widze ze ta swirnieta od "przasnych" sukienek juz tu jest

Gość gość
Gora fajna wrecz z******ta, a dol jak piora u kury. Nie oasuje to do siebie :/

Gość gość
Ohydna ta suknia. Jakie ona musi mieć wielkie koło...masakra. Jak w tym tańczyć?

Gość gość
Dlaczego 17:40 jestes chamska i piszesz ze jej suknia jest ohydna? Nie ma innych, mniej inwazyjnych okreslen? :/ Nie umiesz powiedzieć "mnie się nie podoba"? :/

Gość gość
pewnie to ty jestes ohydna i masz wyjatkowo tluste cialo oraz szpetna twarz, ze sukienki tego typu uwazasz za ohydne i musisz ratowac sie czyms prostym

Gość gość
17:44 no i po co sobie dopowiadasz ? Uważam, że jest ohydna wiec tak piszę. Nie wolno mi? Wolno.

Gość gość
Pokaz realne zdjęcie

Gość gość
a gorset jest prawdziwy? Chodzi mi o fiszbiny i wiązanie. Dół nie w moim stylu, ale góra ładna o ile to gorset a nie jego imitacja.

Gość gość
Zbyt k***wska. Organizator sesji silil sie na dodanie klasy za pomoca tla w postaci zabytkowcyh scian. Wiekszosc kobiet poszukuje piekna, elegancji, wytwornosci. A ten gorset w polaczeniu z przasnym postrzepionym dolem jeat fatalny. Proba polaczenia wszystkiego. Gdyby ten dol mial gladka gore to by uszlo - lub odwrotnie, gdyby ten gorset mial delikatniejszy dol. I zauwazylam ze od dwoch sezonow midne sa wytworne koronki, rekawki za lokiec.

Gość gość
Zgadzam sie z gosciem z 18:25. Ta kiecka troche jak z Moulin Rouge :/

Gość gość
Przesadzona ta sukienka, nie obraz sie autorko. Pomieszanie styli.

Gość gość
moze masz coś zle w opisie? w zdjęciu? na all wystawiasz czy na olx? talie osy trzeba mieć chyba do tej sukni

Gość gość
Ja przez klasyke i ponadczasowa elegancje rozumiem np suknie Havana, z kolekcji Hollywoodiano (od Matagarett). Moja siostra w takiej szla rok temu. Wygladala oblednie, jak na panne mloda przystalo, swiezo i czarujaco. A nie jak lafirynda

Gość gość
a to jest manekin? pokaż real foto - oczywiście bez twarzy