Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja tez sprzedaje suknie i dlaczego ta nie chce sie sprzedac? wypowiedzcie sie

Polecane posty

Gość gość
bez obrazy ale taka d******* z westernu ta lala ( a wygląda tak przez sukienkę)

Gość gość
Pokazalam mezowi, autorko. Ocenil jak facet, ze faceci nie chca zeby zona w dniu slubu sugerowala swoim strojem hmmmm... no troche wyuzdana ta sukienka. I wcale nie musi byc przezroczysta (choc gorset chyba taki jest), zeby wygladala wyuzdanie. Do slubu kościelnego w kazdym odpada dla tradycjonalistek.

Gość gość
Gosc 18:39! Dokladnie, wyjales mi to z ust! :) brakowalo mi okreslenia :) d****** z westernu :)

Gość gość
Boze, dziewczyny. Jesli macie zamiar szybko sprzedac sukienke bez oddawania jej prawie za darmo, to wybieracj***ardziej klasyczne modele. A gosc z 18:39 ma racje niestety...

Gość gość
Co jedna to lepsza ohyda.

Gość gość
Ten gorset to raczej dla meza na noc poslubna, a nie na slub i przyjecie slubne, ktore jest donioslym i waznym wydarzeniem :/ i laczacym rozne pokolenia. Albo na impreze w klubie :/

Gość gość
z tymi fasonami sukien to mylicie slub (zwlaszcza koscielny) z impreza w dyskotece, bo raczej na takie okazje sie ona kwalifikuje. jeszcze komizmu dopelnialby maz w bialym fraku heh. podkreslaloby to chatakter sukni spod latarni, gdyby on wygladal jak swiety

Gość gość
Strasznie pretensjonalna ta suknia.....

Gość gość
Kicz i brak smaku

Gość gość
no to autorka juz wie czemu nie moze sprzedać gratki dla gościa , który znalazł cenę :)

Gość gość
ło matko nawet jakby mi dopłacili to bym tego abażura nie chciała :o te gorsety z abażurami były modne 15 lat temu, a i wtedy jako smarkuli mi się nie podobały. Zawsze ryłam z tych rusztowań w kieckach, bo to brzydkie jak noc :D Niby tańczysz ale nóg nie widać, bo wszystko Dzwon Zygmunta zasłania i tylko on się rusza i sie bimba ociężale na boki, wszyscy z drogi, bo beza nadciąga :D :D hahahaha żenada i wiocha a do tego te rękawiczko-getry na jeden palec, szal na ramiona jak stara baba albo te bolerka z d**y hahahaha no nie zapominajmy o kokach - kalafiorach i tej 'biżuterii' z atłasu, koronek i perełek dodawanych gratis do plastikowego welonu hahaha 90% panien młodych w Polsce to wieśniary!

Gość gość
Ja zauważyłam jedną zasadę. Im większe kompleksy, im większe niziny tym strojniejsza i bardziej kiczowata suknia. Im większa klasa, im mniej kompleksów - tym ta suknia jest bardziej wysmakowana i elegancka.

Gość gość
Brałam ślub trzy lata temu. Miałam na sobie tę suknię: http://www.annakara.com/suknie-slubne/kolekcja_2014/corriander do tego wianek i bukiet z samej gipsówki. Dziś patrze na zdjęcia i nadal mi się ta stylizacja podoba. Jestem nawet pewna, że za 10, 20 i 30 lat nadal nie będę się czerwieniła ani dławiła śmiechem patrząc na swoje zdjęcia. Nigdy w życiu nie założyłabym takiej kiczowatej paskudy na hula hopach jak autorka.

Gość gość
18:36 sukienka o ktorej mowisz...wklepalam w google...porazka. Prosta, zwykla, nudna, dla mentalnych starych bab. Serio. Juz wole gola d..pe na weselu niz to cos. I nie jestem chamem bez szkoly, nie dorabiam pod latarnia wyobraz soba. Nie jestem autorka ale wole jej suknie niz to cos

Gość gość
gość dziś dla mnie ta sukienka jest nudna, banalna, wiej*****alem. Dla mnie wlasnie suknie slubne powinny byc ciezkie, dzwonowate, jak z opery, teatru, dla divy operowej. Uwielbiam ten styl. Za kawalek szmaty ktora mozna pomylic z sukienka na zwykle przyjecie wieczorowe, dziekuje. Mysle, ze mnostwo kobiet mysli jak ja. I zaskocze CIe - moja rodzina to zadne tam niziny, wszyscy wyksztalceni od dziadkow na dzieciach konczac. I co? Zonka masz?

Gość gość
22:03 Nooo nie wiem...dla mnie to nie do przejscia. Gdybym tewgo dnia nalozyla na siebie cos takiego jak pokazalas w linku, nie czulabym sie wyjatkowo, jak na wlasnym slubie przystalo. Czulabym sie jak niewidzialny zwykly czlowieczek, w zwyczajnej sukience w ogole nie pasujacej do slubu. I nie jestem kims kto nosi suknie a la ksiezniczka, a jednak uwazam ze slub to nie koktajlowe przyjecie przy basenie u Kulczyka.

Gość gość
mnie osobiście nie podobają się ani takie suknie jak autorki (gorset głównie), ani takie ciężkie "dzwony". ta delikatna która ktoś wstawił jest ładna - ale znowu dla mnie za prosta i nudna. Ile kobiet tyle zdań :)

Gość gość
No wlasnie - za prosta i za nudna. Ot co. Najlepsze jest wyposrodkowanie.

Gość gość
gość dziś no widzisz ty to ty a ja to ja :) natomiast powiedziałaś jednbak o eleganckim koktajlu mimo wszystko a nie o wieśniackiej potupajce w remizie więc dziękuję ;) Ja nie miałam potrzeby zakładania tych wszystkich typowych nudnych kiecek jakich pełno. Moje wesele i slub były pod gołym niebem, mnóstwo kwiatów na stołach, girlandy z żarówek między drzewami, papierowe pompony na drzewach, lampiony wokół parkietu i ja w tym wszystkim wyglądałam niebanalnie. Nie jarają mnie też te wszystkie piękne klasyczne suknie, one nikomu w pamięć nie zapadają i zawswze te panny sa jak w nudnej zbroi. Patrzyłam na te pronoviasy i cymbeliny i sorki ale to nie dla mnie mimo, że piękne.

Gość gość
W takim otoczeniu ta sukienka musiała wyglądać przepięknie!

Gość gość
23:14 No to jak skomentujesz suknie Lady Rozenek? :P jak brala slub (Malgorzata Rozenek) we wrzesniu z Majdanem? chyba mi nie powiesz ze to nie jest klasyczna i ciezka suknia. A co, jest wiesniacka? Co dla ciebie musi miec sukienka by byla wiesniacka? idac twoim tokiem rozumowania, ja mialam wiesniacka sukienke i wiesniackie party, bo odbywalo sie w sali weselnej hotelu w malej miejscowosci. Za to ty musialas zrobic wszystko by odmalpowac od zachodnich panienek, te wszystkie wesela pod golym niebem, hale, namioty - myslisz ze jestes oryginalna? Nie, po prostu slepo podazasz za aktualna moda, przy czym sie wywyzszasz, masz za lepsza. Bije od ciebie tzw. buta, arogancja. Nie chcialabym znac scie w prawdziwym zyciu,. Uwazasz ze twoje jest naj, cudze jest wiesniackie bo inne, bo tradycyjne. Jestes zalosna!

Gość gość
co wy gadacie? Piękna jest ta suknia inna niż te wszystkie princeski sreski józefinki srinki, rybki srybki gdzie górą koronka, a dołem tiul względnie atłas. Świetna jest ta kiecka corriander a pokazcie wasze kiecki tzn może pokazcie co wy byscie tak dzisiaj mogły założyć mam nadzieję, że nie to co autorka sprzedaje :P rzućcie jakieś linki ciekawe albo modele z konkretnych firm :) mam ślub w przyszłym roku, zapodajcie inspiracje :)

Gość gość
Żałosna jesteś ty, ta kobieta wypowiada się bardzo kulturalnie, a ty obrażasz ją i jej wybór wesela bo ubodło cię, że komuś może nie imponować suknia jak namiot i standardowe wesele

Gość gość
23:18 Mozesz zdradzic nam te subtelną tajemnicę, dlaczego masz manię pisania sama ze sobą? Co to ma na celu, wzmocnienie twej wątpliwej 'reputacji'?

Gość gość
Jestem inną osobą, pisałam o gość dziś - nawet się ze mną zgodziłaś ;)

Gość gość
23:23 Laska, nie pisz sama ze sobą, to naprawdę widać :D Widać, uwierz :) Kto normalny na tym forum pelnym jadu mialby interes w tak zaciekłym bronieniu ciebie? Musisz byc jakas wybitnie nieszczesliwa, moześ miała ten ślub w zachodnim stylu, ale raczej niehalo w twoim związku bo calymi dniami przesiadujesz na kafe, hejtując kazdego kto mysli inaczej,. masz obsesje slubno-suekienkową, a małżeństwo leży i kwiczy. Może miałas jakis oryginalny slub ale nie kazdy takie cos lubi i nie kazdy chce to miec. Mialas fajny slub ale gawno z tego bo zwiazek lezy i kwiczy - gdyby tak nie bylo, nie bylabys taką frustratką :) I teraz masowałabyś męzowi plecy albo on tobie, a nie siedziała na kafe. widać on ma cie w d,,,pie i zobacz, na nic sie zdaly namioty i zwiewna suknia pańci "bułkę przez bibułkę" ą ę :)

Gość gość
sorry, to "laska, nie pisz sama ze soba" mialo byc do 23:22

Gość gość
nie, to dalej mój post, nie jestem tą panią która miała ślub na polu (ja swój dopiero będę miała - i nie na polu). Po prostu drażni mnie twoje chamstwo w stosunku do niej.