Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja tez sprzedaje suknie i dlaczego ta nie chce sie sprzedac? wypowiedzcie sie

Polecane posty

Gość gość
wiesz co? ty masz jakąś sukienkowa sraczkę i histerie ślubną odnośnie bezowatych kiecek. chodzisz po tych sukniowych tematach i przeżywasz. Widziałam jedną stronę teraz z tego linku i to pewnie twój wpis, że proste sa brzydkie? Tak proste sa brzydkie, wszystkie jak jeden mąż i nikomu nie mogą sie podobac bo tobie się nie podobają. Orzekłaś ,oznajmiłaś i kazdy kto myśli inaczej to wiesniara w prostej sukni. Oskarżasz ludzi o ataki na różnych tematach a to ty jesteś największa szajbuską z obsesją księżniczkowej sukienki. dobranoc :o

Gość gość
Nie, ja pisałam, że mnie się proste podobają i nie lubię tych wielkich sukni - za co zostałam zjechana przez tą samą kobietę która pisze w tym temacie.

Gość gość
hahaha dokładnie szajbuska w bezie łazi po forum i trzęsie cycami nad tym swoim szajsem na kole :D tak wiem te wszystkie wpisy nie po twojej myśli są moje bo przecież nie możliwe by ktokolwiek inny się z tobą bezowa księżniczko nie zgadzał :D aż dziw, ze taka jedna ja się znalazłam. Oj nie przygotowali cię rodzice do życia księżniczko i nie nauczyli cię ze nie każdy musi lubić to samo co ty oraz tego, że jak ty wyzywasz to tak samo źle jak kiedy wyzywają ciebie pępuszku wszechświata :P

Gość corriander wiejska sukienka
gość dziś ale konkretnie przez którą?

Gość gość
tą samą która wyzywa ciebie i twoją sukienkę

Gość gość
Wpisywałam się przed furią szajbuski. Też mam wrażenie, że jest tu jedna laska - co lubi strojne suknie i dostaje piany jak ktokolwiek mówi coś innego. Jakieś chore zarzuty, ze ktoś sam ze sobą pisze, obrażanie męża, zarzucanie kompleksów i uj wie czego... Kobieto - Ty idź na terapię, bo zarzucasz wszystkim wokół to co sama robisz - produkujesz tony chamskich wpisów, atakujesz ludzi, nie zdziwiłabym się jakbyś właśnie pianę z ust ścierała

Gość corriander wiejska sukienka
tak tak słusznie ją ktoś nazwał szajbuską w bezie :) żąda pajac wielkiej kultury a sama drze pysk i wyzywa od wieśniar jak ktoś śmie mieć inny gust niż ona

Gość gość
Zgadzam się, ta kobieta jest nienormalna. Chociaż myślę, że to jest po prostu jakiś troll, podobne teksty leciały w innym temacie (tam chodziło o cenę) gdzie podawała się za fankę klasycznej elegancji - ale te same przekleństwa i wyzwiska leciały

Gość gość
a mi się podobał wpis o tym że taka suknia jest abażur i dzwon zygmunta nie suknia :D omal sie nie posikałam ze śmiechu

Gość gość
Same jesteście szajbuski wy wieśniary w prześcieradłach!!! zobaczyły co celebrytki ubierają i świrują wielkie światowe damy a wyglądają takie szmaty zwyczajnie biednie i tandetnie! jak obrus albo pościel!! zero klasy i dostojeństwa w tak ważnym dniu no ale nie każdy widać ten dzień poważnie traktuje. Co tam ważniejsze ameryckie przyjecie pod gołym niebem jak z katalogu niż uszanowanie gości, męża i siebie samych. Jak dla mnie to nawet w szambie bierz sobie ślub jedna z drugą ale nie opowiadajcie że to jest normalne i ładne!!!

Gość gość
i jeszcze wyleciała z tą kichą rozenkowej jako wzór elegancji i klasyki o mamo :D odpadłam !

Gość gość
Ujadająca kretynko od prostych sukni. To ty zaczelas wyzywać i przestań robić z nas idiotki. Kto czytał ten widział. To ty masz braki w kulturze, terax pali ci się grunt pod girachami to zwalasz na kobiety od klasycznych ślubnych bo zobaczylas ze ktoś cię rozpoznał i rozgryzl bo to Ty zaczelas z inwektywami. Poczytajcie sobie oba tematy i zobaczcie kto zaczął :) P.s. czekamy na tę twoją niby wspaniała sukienkę ślubna. Podaj linka :D aż ciekawość bierze co to za "cudo" :P Pewnie żenada. Jak jesteś odważna to podaj linka.

Gość gość
Przeciez wstawila swoja suknie!

Gość gość
Corriander poczytaj inny temat o sukniach. Tam autorka wypowiada się normalnie dopóki pancia od prostych kreacji nie zaczyna jej wyzywać od idiotek. Ja czytałam tamten temat i pierwszą osobą która zaczyna jatkę jest właśnie ta od "dzwonu zygmunta", nie umie normalnie napisać ze coś jest w nie jej guście tylko jedzie ludziom od głupich. Ona też pisała ze szkoda jej męża autorki bo autorka miała suknie na kole. Jakby to był powód. Jej mąż tak jak zapewne każdy normalny facet i tak woli to co.pod sukienka. Ogólnie baba która zaczęła kląć zrobiła klasyczną kafe zagrywke. Sprowokowala tam piszące a potem sprowadziła je do swego poziomu, na koniec pobiła doświadczeniem bo to jest.menda ludzka. Mnie się osobiście podobają zupełnie inne suknie niż te obu tych pań ale nie wyjeżdżam im od idiotek. Ktoś po prostu rozgryzl trollicę i ona ma tak niska samoocenę ze dziś kolejny dzień spędzi na anonimowym forum wysmiewajac się z rozenkowych i innych oraz wmawiając wam ze to nie ona zaczęła atakować jak wściekła sucz :) a wy dawajcie się nabierać nadal. Ona dubluje posty i ma tylko jedną koleżankę te od corriander. Choć to i tak może być ta sama persona

Gość gość
To niech wklei jesce raz i jeśli jest odważna to niech pisze z niebieskiego nicka bo inaczej jest golodoooposłowna :p

Gość gość
Tak trzęsie cyckami gdy się broni bo przynajmniej ma czym zatrzasc :) nie os dziś wiadomo ze płaskie dechy wybierają prostotę kroju

Gość gość
Dla ciebie kazda jest pancia od prostych sukienek. Tez pisalam w tamtym temacie i tez napisalam, ze teraz modne sa proste suknie, a i tak mnie zjechano chociaz nikogo nie obrazilam - i to ja wstawilam link. Pierwszy chamski tekst byl od samej autorki ktora miala pretensje do kupujacych, ze maja beznadziejny gust i nikt nie chce placic 1000zl za jej uzywana suknie. Moze ze dwie osoby byly chamskie, ale ten troll zaczal szalec i wyzywac od "p**d" bo komuw sie suknie nie podobala

Gość gość
Oj niezupełnie. Ja nie widzę nic chamskiego w pytaniu dlaczego ktoś nie chce płacić za suknie która jest wykonana z drogich materiałów i wygląda na klasyczną ślubną balówke a z tego co wiem to taka była ta sukienka. Ja bardziej nie czaje jak można dać 3000 za coś co wygląda jak zwykła kiecka na urodziny do znajomych. I skąd wiesz ze autorka wyzywala ciebie nie tę która nazwala ją idiotką? Piszecie jedna pod druga z pomarańczowych linków i łatwo się pomylić

Gość gość
Potem zaczela wyzywac "wiejski" gust Polek ktore wola "bezy i syrenki". Jednej kobiecie oberwalo sie nawet za wage bo napisala, ze latwiej sprzedac wieksza bo latwiej mozna ja przerobic

Gość gość
jak dla mnie piękna i cena też ok

Gość gość
09:06 dokładnie tak było. Wyzwala od wiesniar autorkę i inne

Gość gość
Sama autorka wyzywala, a ta od wielkich sukni razem z nia

Gość gość
może dlatego że dół tej sukni wygląda jak firanka?chyba teraz nie są modne takie falbano-bezy , tylko proste suknie bez udziwnień.dla mnie ona już teraz trąci myszką a za dwa lata oglądając swoje zdjęcia reakcja może być w stylu co ja miałam w głowie że to założyłam.teraz na topie są suknie podobne do tej którą miała na sobie Dominika Gawęda-z klasą .ta tutaj to kicz a nie klasa.

Gość gość
Ja nigdy nie będę się wstydzić za swoje foty ze ślubu bo od zawsze marzylam i sukni ślubnej jak.z Disneya i żadna m9da tego nie zmieni. Lubie styl a la księżniczka. Nic dla mnie myszką nie trąci i to raczej ty masz zakurzoną mentalność starej baby która uważa że jej racja jest jedyną słuszna.

Gość gość
Brałam ślub w 2007 roku. Miałam suknię o klasycznym kroju litery A, bez zbędnych udziwnień, wpiszcie sobie cosmobella 7166. Teraz też bym wybrała coś podobnego.

Gość gość
Mi sie po prostu nie podoba

Gość gość
10.14. czy ty jesteś małą dziewczynką?czy kobietą?suknie księżniczki disneya?WTF?dla mnie zastanawiające jest jak kobiety mogą dobrowolnie wciskać się w takie sukienki. jeszcze musieliby mi dopłacić za to żebym taką założyła. a szczerze powiedziawszy to żadna kasa nie zmusiłaby mnie żebym wdziała na siebie takie "cudo".chyba musiałabym mieć gust cyganki .

Gość gość
ta cosmobella co podajesz to taka ciotka klotka jak dla mnie i jak tu ktoś trafnie określił "abażur" :o nie lubię takich pierzyn.

Gość gość
i ten gorset z odkrytymi ramionami dla mnie nuda :o fakt w poczatku lat 2000 to było efektowne ale teraz raczej podobają mi się koronkowe rękawy długie albo 3/4

Gość corriander
Witam a wy dalej roztrząsacie te sukienki? :D