Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja tez sprzedaje suknie i dlaczego ta nie chce sie sprzedac? wypowiedzcie sie

Polecane posty

Gość gość
Z którego linku? ;p

Gość gość
Nie przysrywam. A przybędzie wam coś od tego obrzucania się gufnem ? Co dostaniecie w nagrodę palmę pierwszeństwa na kafe? Zależy wam na tak dennej "nagrodzie"? Musicie mieć zanizona samoocene :/

Gość ta od lamja
ja nikogo nie obrzuciłam i nie wyzwałam za to sama zostałam tu pojechana więc nie pisz do mnie "wy" :)

Gość gość
dla mnie nawet bezy od dobrych projektantów i z dobrych materiałów sa spoko choć to nie mój styl natomiast koło w sukni to dla mnie zawsze jest zgrzyt, sztuczność i tandeta. tak uważam i mam do tego prawo.

Gość gość
no mowię że ta z linku do tego tematu dla niektórych może wyglądać wulgarnie, ale nie mówię że jest brzydka. Ktoś wyżej dobrze npisał, że w zależności od naszej natury, gustu, poczucia że coś wypada lub nie, wspomnień i konotacji z daną suknią, a nawet od odwagi, zależy czy coś nałożymy na siebie czy nie. Jedna w tym się czuje super, druga nie. I o co się kłocić>Uważam że to bardzo przykre, że zjechano ostro każdą z pań które założyły tematy. Przecierałam oczy jak była atakowana ta dziewczyna od sukni z gorsetem i na kole, przecieram oczy jak atakowana jest autorka tego tematu tutaj oraz przecieram oczy jak atakowana jest pani od prostej sukni Lamia. Jest to wstyd, że nie potraficie uszanować czyjegoś gustu. Wg tego co ja widzę, to najbardziej ujadają te które nie lubuią sukni księżniczkowatych. Z jakiegoś powodu odczuwają silny imperatyw, by konotować to ze wsią. A przecież i w mieście, i na wsi nadal kupuje się oba style.

Gość gość
12:15 Owszem, masz prawo, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. Tylko że o ile słowa a la kicz, tandeta, nie są aż tak obraźliwe, ot stwierdzają czyjś gust w temacie sukni z kołem, o tyle słowa takie jak "wieśniara", "córka sołtysa co zabłyśnie we wsi', "idiotka", "tandeciara" to już chyba średnio ładnie, prawda? Czy nieprawda i sugerujesz się podwójnymi standardami moralnymi jak ta baba od sukni "prostej, zwiewnej, a nie waszego wieśniactwa"?

Gość gość
d***** z westernu :D