Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serce aż mi krwawi z braku dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Boże dlaczego nigdy nie miałem dziewczyny?

Gość gość
Zamiast ubolewac zaloguj się gdzieś , ładnie się ubierz zaproś na kawę :) najgorzej to się nad sobą uzalac

Gość gość
próbowałem ale żadna mnie nie chce...

Gość gość
Pierniczysz , mój szpetny kolega ma dziewczyne , tyle ze on podejdzie pogada , zaprosi na jakies lody , skoro nie jestes przystojny to nadrabiaj dobrym charakterem

Gość gość
jak nie masz wyglądu to nie chcą cie nawet poznać :(

Gość gość
wszystkie mnie olewały już za sam wygląd

Wygląd taki sam zasób jak pieniądze. Kobieta zawsze kocha za coś. Zaczniesz zarabiać to się nie opędzisz od chętnych dup.

Gość gość
Nie słuchaj tego madrali od siedmiu boleści , to jeden z tych co obwinia cały swiat za swoje chamstwo które odstrasza kobiety i tłumaczy to sobie brakiem pieniędzy , a ja Ci powiem ze nikt od razu dziewczyny nie znalazł często to są lata szukania , o ile charakter ma pasować a nie jakieś ekstra zachcianki typu uroda modelki

Gość gość
Już 10 lat szukam dziewczyny...

@ dziś Ojejku dotknąłem czułe serduszko? Tak mi przykro... FYI Pieniędzy to mi nie brak. Z samicami, choćby dla tego, to i nie problem. Po prostu szkoda ich wydawać na wybrakowany towar. @dziś Gdybyś przez te dziesięć lat pracował to byś już miał :P

Gość gość
pozostaje mi jedynie oglądać dziewczyny w google grafika bo w realu nie mam żadnych szans na drugą połówkę

Gość gość
Po prostu, przestań szukać, przestań nawet myśleć o tym, wrzuć na luz :) Zaakceptuj siebie, powiedz sobie że w końcu nie każdy musi być w związku. Nie uzależniaj swojego szczęścia od posiadania dziewczyny. To wtedy miłość sama się znajdzie i to miłość, a nie jakiś układ polegający na szukaniu i dopasowywaniu się na siłę. Bo to tak działa, zycie jest przewrotne, im bardziej czegoś chcesz i szukasz to wtedy nie masz. Jak nie masz musu, to wtedy szczęście samo Cię znajduje.

Gość gość w kość
13:43 bez urazy, ale to bzdury

Gość gość
No cóż , czasem tak bywa że jesteśmy skazani na samotność bo niektórzy ludzie się do tego nie nadają , samotność nie musi być zła , kup psa kota udawaj jego tatusia cokolwiek , wierzę zw zestes dobrym wrażliwym człowiekiem a takich spotykają najgorsze rzeczy , to właśnie mendy maja najlepiej więc czuję się pocieszony

Gość gość
tak, to bzdury. Jeśli ktoś jest nieatrakcyjny fizycznie, nieśmiały, ma mało pieniędzy, to szansa, że kiedykolwiek znajdzie dziewczynę jest bliska zeru.

Tiaa, duże znaczenie ma tu pewność siebie. Ale pewność siebie nie bierze się z niczego. A żeby skąś się wzięła to trzeba na to pracować. Pomachać żelastwem, znaleźć sensowną pracę, zarobić pieniundze, zoperować ryja jak trzeba (wielce kosztowne toto nie jest)... No ale do tego trzeba coś zrobić. O wiele łatwiej jęczeć na forum.

Gość gość
Serio ? :D no popatrz bo gadasz dzisiaj dziewczyna brzydkiego grubego i biednego a mimo to jakoś nie zwymiotowalam na jego widok :D Ty poprrostu takim gadaniem ściągacz na siebie niechęć kobiet :D stan przed lustrem i powiedz sobie " jestem zwycięzcą , szalonym tygryskiem" smiej sie z siebie a dziewczyna się zakochała w twoim dystansie do siebie

Gość gość
I proszę Cię mój drogi nie daj sobie wmówić , że jedyne czym się przyciąga kobiety to pieniądze , bzdura ja olalam bogatego dla biedaka z dobrym sercem :* życzę szcescia

Gość gość
Ludzie którzy mają pieniądze ale okropny charakter to sa prawdziwe biedaki, bogactwo to to co mamy w sercu :)

Gość gość
Gadacie debilizmy i szkodzicie chłopakowi masakra , to co ma niby zaciągnąć kredyt żeby się ustawić ? Kretyni

Gość gość
Właśnie, najważniejszy jest dystans do siebie i poczucie humoru. Właśnie tym ujął mnie pewien brzydal :) Najgorsza jest desperacja i uzależnienie swojego szczęścia od innych, to się wyczuwa i jest odpychajace. A najgorsze, to są typy co uda im się zarobić trochę kasy i chwala się tym na prawo i lewo myśląc że zaimponuja. Od takich to od razu trzymam się z daleka :O tak na marginesie, kobiety wcale aż tak na ten wygląd nie lecą jak się facetom wydae. Gdyby tak było to w ogóle byśmy was nie chciały, bo prawda jest taka że bez ubrania to każdy jest brzydki ;) :P

Gość gość
Właśnie , w Polsce 70 % facetów jest brzydkich a nie tylko Ty , a jakoś kogoś maja , nie znajduj powodów żeby się dolowac, znajdź powód żeby być szczęśliwym

Gość gość
Może masz jakieś talenty ? Jesteś z czegoś dumny ? Uwydatnij to , większość kobiet leci na dobre serce , a nie na żadną kasę , znam bogatych których każda olewa a znam biednych za ktorymi dziewczyny walą oknami , jak myślisz czemu ?

Gość gość
Na dobre serce żadna nie poleci

Gość gość
no popatrz tym cie zainteresował a mi dziewczyna powiedziała żebym sobie ryj zaoperował u chirurga plastyka

Gość gość
Ja pierdziele , jedna mu tak powiedziała teraz będzie oceniał tak 2 miliardy kobiet , trzymajcie mnie

Gość gość
14:59 za co?

Gość gość
Część podobnie zareagowało