Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrospaczonatrzydziestka

Rozwód Poznań. Szukam dobrego prawnika czy adwokata

Polecane posty

Gość Zrospaczonatrzydziestka

hce się rozwieść z winy męża bo mnie zdradzał. Mamy 2 dzieci i mały majątek do podziału. Chciałabym to załatwić jak najszybciej w 1 sprawie, ale z tego co czytałam to nie takie łatwe bo trzeba wszystko udowodnić chyba że strona przeciwna się zgodzi na coś. Czy znacie jakiegoś dobrego prawnika do rozwodów w Poznaniu. Sądem dla na odpowiednim jest chyba Sąd Okręgowy Poznań. Moja koleżanka mówi że jak mam prowadzić rozwód z winy męża to lepiej zainwestować w dobrego adwokata lub radcę prawnego, bo to się zwróci przy podziale i alimentach.

Gość Rozwódka32
Mogę polecić Ci mecenas Raburska z Poznania. Biuro ma w centrum Poznania niestety nie pamiętam adresu i numeru, spróbuj znaleźć w necie. Też trafiłam do niej z polecenia. Chciałam rozejść się z moim ex jak najszybciej (z jego winy) i z jak najmniejszym udziałem dzieci, ale niestety nie dalo sie tak... wszystko zalezy od drugiej strony. Mój ex wszystko utrudnial, na kazdym kroku. Ja juz sobie to wytłumaczylam, dzieciom mi sie nie udało, może jak będą starsze zrozumieją :( Współczucia i powodzenia!

Gość Helena

Polecam mec. Teller z kancelarii Klisz i wspólnicy. Wszystko skrupulatnie przemyślane, pierwsze wrażenie naprawdę super. Teraz tylko czekać na rezultat sprawy, ale przy takim prowadzeniu to jestem spokojna