Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęśliwa przyszła rozwódka

Czy powinnam informować firmę o romansie męża?

Polecane posty

Gość gość
Yhy nie wiem czy dopuszcza Ci to w sądzie... mi dopuścili biling rozmów ex meza i pozwalam jego kochankę za świadka

Gość gość
Jezeli ma to Tobie pomoc to poinformuj ludzi w firmie, ale nie prezesa. bo to pewnie nic nie da, tylko wspolpracownikow. Niech wiedza, ze ich kumpel to k...., pewnie nie on jeden staral sie o to stanowisko, niech ma przesrane. A poza tym to sie ciesz, ze masz go z glowy i nie macie dzieci, bo skoro cala jego rodzina jest psychiczna to dzieci moglyby to odziedziczyc.

Raczej nie dopuszcza, ale z tego co mi wiadomo, to ten mój były ma się przyznać sam.

Gość gość
a nie boisz sie ze mąż pójdzie do szefa i wytłumaczy mu, ze ma za żonę głupią sucz, która jak wreszcie postanowił się od niej uwolnic to próbuje go zniszczyć pomówieniami i że jeszcze może ci załozyć sprawę o zniesławienie, bo jak wyślesz wiadomości to wiadomo bedzie ze to ty. I dostaniesz wyrok nawet jeśli udowodnisz ze ciebie zdradzał, bo zdrada nie jest karalna karnie, a zniesławienie tak. Jeszcze potem chłop wyciągnie od ciebie odszkodowanie za np utratę pracy. Tak samo jego kochanka może to zrobić

Trochę mnie przekonałyscie, żeby jednak nic z tym nie robić. Zobaczę jeszcze jak będzie ze mną wspolpracowal, bo może nie będzie stwarzał problemów.

Właśnie boję, dlatego pytam mądrzejszych czy warto ryzykować.

Gość gość
Wiesz co, ja bym nie patrzyła na takie rzeczy, zniesławienie :-) trzeba myśleć co komu się mówi. Myślę, że poszlabym do prezesa i nie na zasadzie, że on nic nie robi, ale że mam problem, że taka i taka Pani z moim mężem ma romans, a nasze małżeństwo się posypało... a kolegom z pracy nie ma co mówić, nie wiadomo czy nie będą się zgrywac i plotkowac. Męża tej babki też namierzylabym i poinformowała. A rozwód z orzekaniem o winie, jeżeli on się wymiga z tego to może dopuszczą twoje dowody. A jak się uda to zbieraj dowody...

Gość gość
A niby co to obchodzi firme męża.Tak bylo za komuny,ze baby prychodziły na skarge do przełożonych w zakładzie pracy na swoich mężów.Teraz nikt sie nie wtrąca prywatne zycie.

Gość gość
Jak się nazwa ta jego firma? Przecież są portale gdzie się pisze opinie o pracodawcy, jak ktoś by opisał to z nazwiskami to się dowiedzą wszyscy, ale będzie z tego telenowela. Podaj dane jego i kochanki oraz nazwę firmy. Popiszemy na portalach gdzie się wystawia pinie.

Z tego co mi wiadomo, w firmach są niedopuszczalne takie rzeczy, bo teraz każda podwyżka, każdy awans, będzie dla współpracowników wiązany właśnie z ich romansem i będą przez to zgrzyty. Poczytaj sobie, że romans między podwładnym a przełożonym jest raczej niedopuszczalny w pracy. Co innego bpomiedzy zwykłymi pracownikami.

Gość gość
Podaj ich dane to trochę popiszę....

Jak chcesz nazwe firmy to podaj mejla

Gość gość
Masz swój prywatny email?

Ale nie wiem czy to dobry pomysł, bo jeszcze wyjdzie, że to ja będę miała problemy za to.

Gość gość
Ta firma w której on pracuje ma swoją stronę np. na gowork?

Mam różne e-maile

Tak, są na tej stronie.

Gość gość
Jakie problemy? Ludzie piszą do zus i us i się nie boją...a tam wszyscy smarują swoich pracodawców, sama poczytaj i nikt ich do sądów nie pozywa jakoś.

Co innego do US i ZUS, kiedy pracodawca jest nieuczciwy, a co innego o romansie. Może jest ktoś kto się zna i powie czy do dobry pomysł?

Gość gość
Przecież ta firma nie zbankrutuje przez to bo to nie chodzi np. o podatki. Jest taka firma o której piszą że pracownicy wyjeżdżają na wyjazdy integracyjne, a tam czyste k******o i jedna babka jest w ciąży po takim wyjeździe....

A co to za firma? Ja czytałam o tej firmie mojego męża i póki co mają dobre opinie. I co byś im napisała?

Gość gość
Geofizyka Toruń, chyba na gowork tak mi się wydaje, byłam w szoku jak poczytałam co tam się dzieje. Żona jednego z pracowników napisała że jak słyszy że mąż ma wyjazd integracyjny to napisała że ma ciarki.

Gość oszukana zona meżaaa
hej szczęśliwa przyszła rozwódka..masz aktywne gg?

Gość gość
foruminteria.pl Co się rzeczywiście dzieje na wyjazdach integracyjnych? tam masz też opisane

No mój właśnie się że swoją dyrektor spyknal na imprezie integracyjnej. Niestety GG nie mam od kilku dobrych lat. Mam mejla

Mogę wam zdradzić, że pani dyrektor na tej imprezie chodziła boso po męskich sikach i się świetnie z tego powodu bawiła. Może ktoś ją rozpozna po tej sytuacji.

Dla kobiet, które podejrzewają swoich mężów o zdrady, chętnie powiem co zainstalować, żeby wiedzieć wszystko co się dzieje na telefonie waszych łajdaków. Piszcie śmiało, podzielę się.

Gość gość
Powiedz co i czy trzeba mieć hasło do telefonu bo mój ma

Tak, niestety trzeba mieć hasło. Ja też nie znałam, ale wymusilam. Wejdź na stronę hoverwatch i tam będzie napisana instrukcja jak to zainstalować. Mi to zajęło minutkę, ale trenowałam na swoim telefonie przez tydzień czasu, żeby sprawnie poszło.

Można to też chyba na komputerze zainstalować, a jak nie to jest dużo programów, które można ściągnąć.