Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klamstwo w cv do prostej pracy za najnizsza krajowa

Polecane posty

Gość gość

Jestesci za czy przeciw? Np.klamstwo by zakryc "dziure" w zyciorysie spowodowana np.choroba (na cv z duza luka nikt nawet nie spojrzy)

Gość gość
ja nakłamałam i dostałam pracę, ale rób to tylko jeśli wiesz że jestes cwaniarą i w razie czego będziesz miała jaką taką wiedze nt wymyslonego zajęcia, u mnie to przeszło, musiałam czyms zapełnić CV, jedna firma w ktorej niby bylam na zastepstwo rok, a druga zagraniczna w ktorej byłam niby pracownikiem cos jakby na zastepstwo, na stazu ze wzgledu na podstawową znajomosc języka inaczej by pytali dlaczego w wieki 26 lat pracowalam tylko dorywczo :O

Gość gość
Przeciez w cv sie nie klamie

Gość gość
trzeba kłamać w cv w pracy za najniższą bo mają debilne wymagania, a i tak nikomu by się nie chiało sprawdzać, tylko trzba kłamać z głową :)

Gość gość
No maja, maja. Doswiadczenie, referencje, jezyki a placa minimalna krajowa

Gość gość
ja miałam pracę przez jakiś czas, potem nie musiałam pracować, nowy przyszły pracodawca miał pytanie o dziurę w cv to powiedziałam, że dorabiałam w restauracji i sprątałam dorywczo, przeszło i teraz umieszczam w cv takie rzeczy żeby nie było dziur

Gość gość
w Polsce pracodawca to złodziej i zawsze należy kłamać byle by to miało ręce i nogi!