Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabobony

Polecane posty

Gość gość

Mój brat ma na imię Damian.Od około 6 lat jest z kobietą która ma dziecko z innym Damianem.Z moim bratem ma syna.Z pierwszym mężem Damianem się rozniosła.W czasie trwania 1 małżeństwa jej teściową popełniła samobójstwo potem jej córka też popełnia samobójstwo. Poznała mojego brata i moja mama też popełnia samobójstwo i teraz w czerwcu tego roku ten jej pierwszy mąż zginął w niewyjaśnionych okolicznościach nad jeziorem. Ja się wyprowadzilam mialam dość. Boję się brata bo to jest aż niemożliwe że wszyscy z jej otoczenia giną w takich okolicznościach.

Gość gość
Literówka w telefonie nie sprawdziłam przed wysłaniem.

Gość gość
Może to nie fatum, tylko jakaś ciężka atmosfera w rodzinach+wrodzona skłonność do depresji. Akurat samobójstwo to nie wypadek, który można zrzucić na los. Nie bój się brata, tylko uważaj na to, czy ktoś z rodziny nie potrzebuje fachowej pomocy psychologicznej.

Gość gość
to na prawde przerazajace... rozmawialas z nia? Wiesz jakie miala kontakty z byla tesciowa i twoja Mama? Jesli wiesz, to napisz moze bede wstanie pomoc

Gość gość
Moze to ona jest jakaś psychopatka i ich zabija.?

Gość gość
gość dziś moze, ale mozliwe jest ze ta osoba ma sklonnosci telepatyczne (nie musi o tym wiedziec) i wplywa na psychike innych...