Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się w sporo starszej teraz rozumiem że to był błąd

Polecane posty

Gość gość

Niestety... nic nie wyszło z tego zabawila się i pogoniła. Żałuję ulokowanych uczuć bo nie potrafię się żadna inną zainteresować.

Gość gość
Po ile lat macie? Uczuciami nie da się sterować.

Gość gość
Wtedy mialem 21 a ona 33. Kontakt stracilismy 1,5 roku później, obecnie mam prawie 25

Gość gość
Miałeś pecha, to mogło Ci się przytrafić i z młodszą i w Twoim wieku. Zakochałeś się bez wzajemności. Bywa. Takie sytuacje zdarzają się również kobietom. Nadal ją kochasz?

Gość gość
Właśnie nawet jeśli bez wzajemności to ona robila wszystko żebym myślał że ze wzajemnością, moim zdaniem była zauroczona ale potem nagle jej przeszlo, a ja już miałem nadzieję na wspólną przyszłość, miłość po grób (oczywiście jej o tym nie mówiłem) myśle że w młodej bym się do tego stopnia nie zakochal bo młode są po prostu takie bez osobowości itp a to był główny czynnik który mnie oczarowal, chociaż atrakcyjna była też ale nie jakoś super bardzo.. chociaż mi się wydawala najpiękniejsza ale tak obiektywnie

Gość gość
Pewnie się przestraszyła tej różnicy wieku, może myślała, że Ci przejdzie. Co ludzie mówili na temat waszego związku? Byliście oficjalnie razem? Ona wiedziała, że masz tak poważne plany?

Gość gość
Nie byliśmy to byla krótka ale fajna znajomość

Gość gość
Ona nawet pewnie nie sądziła, że Ty tak na poważnie, nawet parą nie byliście, więc?

Gość gość
Bleh, co wy widzicie w starych babach. Zboczeńcy.

Gość gość
gość dziś A ty ile masz lat?

Gość gość
Ja jej dawałem max 30 , nie wiem co widzimy była taka troskliwa, dobra, doceniala mnie no i taka seksowna

Gość gość
A wyznałeś jej, co czujesz?

Gość gość
Ja uważam, że zgubiła was niepewność uczuć drugiej strony. Do tego każdy z was miał obawy z powodu dzielącej was różnicy wieku. Nikt z was nie zrobił zdecydowanego kroku i dlatego nawet nie spróbowaliście być ze sobą. Co jeśli ona ma podobne przemyślenia na Twój temat, że zabawiłeś się i pogoniłeś ją? Ma prawo tak myśleć? Miłości nie da się udawać, ona płynie z serca, można natomiast powstrzymywać się z jej okazywaniem z różnych powodów.

Gość gość
skoro jej nie wyznales uczuc i nic nie mowiles to czego ty się spodziewałeś ? pewnie myslala, ze masz ja gdzies

Gość gość
Młodzi frajerzy, one myślą o miłości, związku, stabilizacji, rodzinie i seksie. Wy tylko o seksie. To dobre na chwilę dla dojrzałych kobiet.