Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile ważyły wasze roczne dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Sprawdziłam w książeczce zdrowia syna to ważył wtedy 10 kg, a koleżanki syn ma 13 miesięcy i waży 18 kg! Gdzie mój 5 letni syn waży 20 i wcale nie jest chudy.. To foto tego dzieciaka https://zapodaj.net/442d6225db12f.jpg.html

Gość gość
10 :) chudzielec maly ;) ale 18 to przesada...jak je normalnie, a jest taki ukulany i w ogole duzy, to dobry pediatra i endokrynolog dzieciecy sie klania....przynajmniej na konsultacje...

Gość gość
200 kg ale my jesteśmy Anunnaki.

Gość gość
00:38 no właśnie nie byl chudzielcem,taki w sam raz, dziecko mając rok powinno potroic swoją wagę urodzeniowa (ważył niecałe 3200) i tak też książkowo ważył. Syn koleżanki jest juz gruby..patrzę na to zdjęcie i ze takiemu maluchowi tyle już sadla zwisa, ręce, nogi jak parówki a i ona i jej mąż są szczupli i niewysocy.

Gość gość
Wrzucilas zdjęcie jakiegoś dziecka na forum żeby każdy mógł go obgadywac ? Normalna jesteś ? Będzie ci to sprawiało satysfakcje czy co ze każdy będzie pisać ze twoje dziecko takie idealne a tamto za grube ?Dobrze że chociaz twarzy pokazanej nie ma. Przysięgam ze jakbym była matką tego dziecka i widzialabym ten post to bym cie podała na policję za bezprawne udostępnianie zdjęcia w necie. A jak ty byś się czuła gdyby ktoś obcy zdrobil ci fotkę i wrzucił na jakieś forum z podpisem : to moja koleżanka,mamy tyle samo wzrostu. Ja waze 70 kg a ona 100. Kto wygląda lepiej.

Gość gość
Mój z 15kg ważył. Tez był grubasek i zaraz wszystko wybiegal. Teraz jest wysokim wysportowanym 6 latkiem. Ma fajną zdrowa sylwetke. Nie podobaja mi się takie chude blade dzieci z wystającymi zebrami. Wyglądają jak zabiedzone

Gość gość
05:05 co się rzucasz.przecież na zdjęciu nie ma jego twarzy, poza tym jest to zdjęcie z fb gdzie kazdy może ogladac. I nie chodziło mi w ocenie ze mój taki a ten taki tylko ze uważam ze jest duzo za gruby jak na roczniaczka..

Gość gość
Z 11 kg

Gość gość
To mój 5 letni syn waży 17 kg.

Gość gość
Naprawde normalna to ty nie jestes? Po cholerke wrzucasz tu zdjecie dziecka? Lepiej idz daj cos zjesc swojemu a nie cudze tu oczerniac. Glupia baba o tylko u mie pierdzie..c glupoty.

Gość gość
Nie znosze takich cholernych kobiet! Pilnuj swojej du..y krowo!

Gość gość
Chyba tak sie tu burza mamy takich grubasow

Gość gość
Burza sie prawdziwe mamy. Masz swoje dziecko to patrz na nie. Jak mozna nawet dzieci obgadywac? Naprawde macie problem. Autorko i co sprawi ci to satysfakcje jak ktos ci przyzna racje? Tyle tutaj pedofili a Ty zdjecie dziecka umieszczasz. Wstydz sie!

Gość gość
Zglosilam oby to zdjecie wykasowali :/ biedne dziecko

Gość gość
9:34 nie chodzi mi o satysfakcję tylko pytałam ile wasze wazylu i o opinie czy to dziecko wg was jest grube czy nie. Co do dodania zdjęcia to jak pisałam nie ma twarzy to raz a poza tym koleżanka ma je na fb i nie ma nawet galerii ukrytej dla znajomych i każdy może zobaczyć.

Gość gość
Usuń to zdjecie i weź się nie osmieszaj

Gość gość
Autorko moglas poprostu zapytac ile wazyly nasze dzieci? Nie musialas zdjecia zalaczac.

Gość gość
Właśnie ma udostępnione dla znajomych a nie obcych osób z forum

Gość gość
Nie, nie dla znajomych, ma dla wszystkich.

Gość gość
Dziecko na zdjęciu jest grube no i?

Gość gość
Mój syn ważył 9,5 kg-należał do tych drobniejszych dzieci.Na 2latka miał 11 kg. Za to teraz mając 4lata waży prawie 20kg i już jest z tych większych.

Gość gość
to zależy ile ma wzrostu , ile dziecko ważyło podczas narodzin etc skąd takie głupie i nielogiczne pytania ?

Gość gość
I to zdjecie dalej jest :/ P***a jedna!