Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki preparat mozecie polecic na rozstepy po ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem 8 dzirn po porodzie i chce zaczac cos robic z moim cialek. Niestety w ciazy wyszly mi po hoksch brzucha rozstępy . Czy mozecie polecic jakis preparat ktory chociaż w jakiś sposób sprawi ze będą one choc trochę mniej widoczne?

Gość gość
Jest jeden skuteczny ale trochę go trudno zdobyć to wyciąg z łajna aligatora , działa pod warunkiem że aligator pływał w Nilu chodziarz raz w swoim życiu przynajmniej 20min.

Gość gość
No to super ze na Ciebie zadziałał,cieszę się bardzo. Ja jednak nie smaruję się łajnem ale jak kto lubi. Aha "chociarz" piszę się przez ż. Inteligencją nie zabłysnełaś :-)

Gość gość
Do autorki wypominasz innym a patrz na siebie = dzirn ; zaczac ; hoksch ; cos ; robic; cialek ; ciazy ; wyszly ; mozecie ;polecic ; jakis ; ktory ; ze ; choc .

Gość gość
jeśli masz białe rozstępy to ŻADEN krem nie pomoże tylko RF radiofrekwencja mikfoigłowa

Gość gość
Jeszcze są bordowe.

Gość gość
Zabieg laserowy

Gość gość
Olejek z witaminą e np awokado

Gość gość
Warto przez cala ciaze smarowac sie bio oil

Gość gość
hej. smarować możesz się czymkolwiek chcesz. oliwką najlepiej po kąpieli czy prysznicu na rozgrzaną skórę, jakomkolwiek balsamem czy też choćby olejem np. arganowym, kokosowym. mam koleżankę masażystke i powiedziała że to bez znaczenia. każde smarowanie, każde masowanie skóry da efekty. rozstępy pewnie całkiem nie znikną (zwłaszcza te białe) ale te czerwone zbledna a skóra się ujedrni. możesz również stosowac peelingi np. kawowy oraz body wraping czyli owijanie posmarowanej skóry folią. najważniejsza jest konsekwencja w działaniu a będa efekty. nie mówię że te wszystkie balsamy i kremy ujędrniające to kit ale do tzw. dyscyplinowania skóry wystarczy chocby oliwka i też sie nada bo żaden krem cudow z samego smarowania nie zrobi.