Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinna siedzieć dalej w tym związku jeżeli ślub najwcześniej za 1,5 roku

Polecane posty

Gość gość
daj p***y komu innemu niech ci zrobi bachora

Gość gość
A moi dziadkowie poznali sie w Andrzejki czyli 30 listopada, a ślub brali 20 lutego następnego roku. Są razem 67 lat. Babcia miała 17, a dziadek 19 lat.

Gość gość
Jezu jak mozna byc takim tlukiem by po roku wymuszac slub na chlopaku ktory slubu ogolnie chce ale pare miesiecy pozniej? To ze ci sie po roku oswiadczyl to juz sukces, slubu chce wiec nie wiem o co ci chodzi. Czy to jego wina ze pozno sie spotkaliscie a ty masz parcie na dziecko? Uwazasz ze jak go zostawisz to szybciej niz za 1.5r.bedziesz miec brzuch? Branie slubu prze upluwem 3-4 lat znajomosci to lekkomyslbosc i nie zmienia tego historie wasze czy waszych bliskich. Ogol sytuacji uczy ze partnera poznaje sie naprawde po ok.2-3 latach jak motylko uleca i przestajemy sciemniac.

Gość gość
do gość dziś - babcia z dziadkiem trzymali palec w d***e to i ty trzymaj

Gość gość
"Mało to historii było że facet 8 lat był z dziewczyną, zabrał jej najlepsze lata młodości a się z nią nie żenił," Czy może mi ktoś wytłumaczył o co chodzi z tym zabieraniem najlepszych lat młodości, czy też z wpędzaniem w lata?

Gość gość
Nie rozumiem czegoś nie rozumiesz 18:03. Rozród, rozród. Prawda jest taka, że my kobiety jesteśmy bardzo poszkodowane w tej kwestii jeśli chodzi o wiek. Przez 8 lat mogła ta osoba znaleźć sobie kogoś odpowiedniego. Po 30 jest już trudniej i większe parcie na dziecko. Tik tak, tik tak niestety.

Gość gość
gość dziś Nigdy nie dobierałam sobie partnerów pod kątem ewentualnego rozrodu. Z moim mężem jestem dla niego samego, a dziecko to tak przy okazji wyszło. Gdyby mi powiedział, że on dzieci nie chce to po prostu byśmy ich nie mieli.

Gość gość
21:14 Parcie na dziecko? Booze, ja chyba nie jestem kobieta :( mam 28 lat czyli tyle co autorka i ani mi w glowie dzieci, a w przyszlym miesiacu biore slub... czemu dla niektorych kobiet dziecko to priorytet? I tez nie rozumiem o co chodzi z tym wpedzaniem w lata-chcesz z kims byc to jestes, a jesli nie pasuje ci brak zobowiazan to powiedz partnerowi pa pa ;)